Niedługo będzie USB 3.0 i dopiero się zacznie.
Niedługo będzie USB 3.0 i dopiero się zacznie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
koledzy mam pytanie. Czy to prawda, ze Photoshop nie widzi rawow z 5D II?
30D+BG-E2 | 24-105 IS L | 580 EX
400D+BG-E3 | Tamron 17-50 2.8
wersja CS3 nie widzi, Bridge CS3 tylko miniaturki i to nie wszystkie w folderze. Pozstaje konwersja przez Adobe DNG Converter
Dopiero CS4, ale w tej chwili warto poczekać na CS5 ma być w pierwszym kwartale 2010.
Właśnie sobie skopałem matówkę a nowej piątce. Często zmieniam szkła. Ale robię to bardzo uważnie. Niemniej dziś zauważyłem olbrzymi paproch na matówce .Wyjąłem wiec matówkę i przetarłem chusteczką i się zaczęło . Paprochów przybyło z dziesięć dodatkowo al już nie na matówce lecz chyba gdzieś na pryzmacie nie wiem jak je usunąć a na matówce nie wiem skąd pojawiła się ryska. wprawdzie niewielka ale jednak, mimo że obchodziłem się z nią bardzo ostrożnie. nie chcę dmuchać teraz na pryzmat żeby znowu jakieś kropelki śliny tam się nie dostały ale co z tym dalej robić ?
matówka jest strasznie delikatna... nawet palcem możesz ją popsuć
Też tak myślę. Na jakość zdjęć to żadnego wpływu nie ma. Ale się wkurzyłem.