Więc ja się jeszcze dopiszę
Mnie kłótliwości zarzucić nie można - co więcej - kupowałem miesiąc temu w Foto-net Pocket Wizardy - i bardzo mi wszystko pasowało - cena (po negocjacjach oczywiście), czas realizacji, szybkość - naprawdę cała transakcja była wzorowo przeprowadzona.

no i teraz - z racji tego że też od jakiegoś czasu zacząłem się za 24L II rozglądać i w zasadzie w tym tygodniu będę miał całość kasy też zamówiłem to szkiełko i liczę że p. Ireneusz w jakimś skończonym czasie (dobrze żeby był określony) w określonej cenie (5199zł plus przesyłka) to szkło przyśle.. i tyle..

wypunktowałem wcześniej pewnie rzeczy z regulaminu foto-net itp. bo dziwne wydawało mi się to co koledzy piszą zwłaszcza w konfrontacji z moimi dotychczasowymi doświadczeniami..
i z tego co p. Irek pisze to zamówienia powinny zostać zrealizowane.. czy tak będzie czas pokaże - ale panowie - skoro padła taka deklaracja jak powyżej i - czego większość z was nie docenia - czyli natychmiastowa reakcja p. Irka - to dajcie sobie łaskawie na wstrzymanie bo z takiego bicia piany nic nie wyniknie.. Foto-net mógł całą sprawę olać, anulować zamówienia i wysłać wszystkich na drzewo - a tego nie zrobił więc wrzućcie na luz i dajmy sklepowi szansę..