Pokaż wyniki od 1 do 10 z 139

Wątek: Który windows, żeby uniknąć problemów?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Wczoraj z braku laku zainstalowalem 7 zeby zobaczyc co konkurencja ma, ladnie dziala, szybko, ale okropnie oczojebne jest, troche przypomina mi jakis komiks z lekka.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    Wczoraj z braku laku zainstalowalem 7 zeby zobaczyc co konkurencja ma, ladnie dziala, szybko, ale okropnie oczojebne jest, troche przypomina mi jakis komiks z lekka.
    Pierwsza rzecz, jaką znalazłem było przestawienie na wygląd XP. Przestało boleć.
    Jarek

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

okropnie oczojebne jest, troche przypomina mi jakis komiks z lekka.
    W oczojebności nie odstaje od większości windowmanagerów
    Mnie inna rzecz wkurza - z każdą kolejną wersją (dotyczy to zarówno Windows, jak i KDE/Gnome) elementy GUI robią się coraz większe. Wprawdzie monitory kupujemy coraz większe, ale (z wyjątkiem laptopów) matryce z grubsza mają takie samo upakowanie.
    Tak, wiem, da się zmniejszyć rozmiar fontów, ikon itd., ale efekt bywa mało estetyczny.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak sie czulem w windowsie, jak idiota, pozatym nudny jest.
    Bo OS właśnie powinien być nudny . Dla mnie to podstawowy warunek. Rozrywki wolę szukać gdzie indziej. Na moim kompie Vista64 doskonale spełnia ten warunek. Nuuuuda. Nic nie krzyczy, nic nie muli, wszystko normalnie działa, chociaż to pewnie w dużej mierze załuga dosyć mocnego hardware'u.

Wychodzę z założenia, że lepsze jest wrogiem dobrego, więc na 7 zamierzam się przesiąść dopiero przy okazji jakiegoś głębszego upgrade'u. Nie widzę potrzeby podążania za owczym pędem i szybkiej zmiany OS-a, który u mnie się sprawdza.

Natomiast oczywiście, gdybym miał kupować nowy komp, to zdecydowanie 7. I mam nadzieję, że też będzie nudny
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Bo OS właśnie powinien być nudny . Dla mnie to podstawowy warunek. Rozrywki wolę szukać gdzie indziej. Na moim kompie Vista64 doskonale spełnia ten warunek. Nuuuuda. Nic nie krzyczy, nic nie muli, wszystko normalnie działa, chociaż to pewnie w dużej mierze załuga dosyć mocnego hardware'u.

Wychodzę z założenia, że lepsze jest wrogiem dobrego, więc na 7 zamierzam się przesiąść dopiero przy okazji jakiegoś głębszego upgrade'u. Nie widzę potrzeby podążania za owczym pędem i szybkiej zmiany OS-a, który u mnie się sprawdza.

Natomiast oczywiście, gdybym miał kupować nowy komp, to zdecydowanie 7. I mam nadzieję, że też będzie nudny
    Nie mogę uwierzyć znalazł sie jeszcze jeden zadowolony uzytkownik Visty! Moja tez dziala bardzo dobrze na całkiem mocnej konfiguracji. Odetchnąłem bo zacząłem sie czuć nienormalnie. Oprócz Visty 64 mam w domu Windows 7 RC 64 i Enterprice 64 i nie widzę porażajacej róznicy. Są dobre, podobne do Visty jednak troche ładniejsze i tyle.

Pozdrowienia, swnw.

Uprawnienia umieszczania postów