Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
Jednym słowem zakładasz, że amsz racje i koniec dyskusji Ok, dla mnie dobre i to.
Mentorskiego tonu nie maiłem ani przez chwile, jedynie zupełnie inny punkt widzenia.
sid ja nie zakladam... ja mam racje w mentorski ton to ja wchodzic nie chcialem..
zrozum ja nie przekonuje Cie ze apple jest najlepsze na swiecie.. ja tylko mowie ze w pewnych konkretnych zastosowaniach nikt nie ma lepszego softu jak apple co zmusza niejako do kupienia ich komputerow..
przypadkiem dotyczy to szeroko pojetej branzy zwiazanej z fotografia, filmem, skladem etc..
jak wejdziemy na plaszczyzne gier, hakowania roznych urzadzen jak komorki, tunery tv etc gdzie najczesciej korzysta sie z malych ale cholernie skutecznych skryptow pisanych przez zapalencow zwykly PC nie ma sobie rownych bo na apple na ile wiem nikt tego nie pisze, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem.. i tu skonczmy ta dyskusje.. bo ja postrzegam swiat odrobine inaczej z perspektywy kogos kto od kilkunastu lat zarzadza biznesem..
a Ty bardziej z perspektywy hobbysty(nie mam nic zlego na mysli ) dla ktorego wazniejsze sa inne priorytety..
uwierz z czasem zmienisz zdanie

jako ciekawostke dodam ze u mnie w firmie jednym dosc starym ale wciaz swietnie dzialajacym ploterem do drukowania szarf steruje chyba 12 letni juz 486dx2 133Mhz na Dos'ie... wymienilem mu ostatnio baterie na plycie glownej i dziala bez zarzutu.. w 100% spelnia swoja role wiec dokad dziala to go w zyciu nie wymienie choc nietorzy znajomi sie smieja ze antyki trzymam..