Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukA Zobacz posta
    W tym wątku są dwie opinie na temat AF jedna za i jedna przeciw, proponuje poczytać jest tego tylko 12 stron. Jest jeszcze jeden odnośnik na zewnątrz czyli w sumie trzy, reszta to domysły i spekulacje. Zanim wydam 1,5 k chciałem zapytać zwłaszcza, że z Sigmą różnie bywa nie wspominając o moim aparacie...
    Jeżeli dla Ciebie trzy konkretne opinie to sporo to ja nie mam nic do dodania.
    usiadz i ochlon zanim zaczniesz mnie uczyc czytania ze zrozumieniem, posiadam taka funkcje wbudowana... sam sobie odpowiedziales ze sa 2 opcje czyli jak z wszystkimi poprzednimi obiektywami sigmy, jestes zdany na loterie, sam mam sigme 18-50 f2.8 ktora juz 3 raz poleci do kalibracji ze swoim BF
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    usiadz i ochlon zanim...
    To przykre, co piszesz ale nic nie poradzę, że dwie opinie (do tamtej pory) to dla mnie mało, a po nowym produkcie naiwnie spodziewam się czegoś innego od tego, co do tej pory prezentowała firma. Ale jak kolega czuje przesyt rozprawiania na temat współpracy tego szkła z Canonem segment XXX, ja się poddaje, nie chcę trafić do pralni. Ciekawe tylko, co wywnioskuje czytając ten wątek użytkownik np. Canona 300D kiedy zapragnie owej Sigmy, niestety niewiele.
    DAS APARAT

Uprawnienia umieszczania postów