Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    espe, a może by tak najpierw poczytać to, co inni już napisali, zamiast smędzić o wyłączonej pamięci? Dokładnie poczytać...
    No tak ... tylko ten cały potworny offtop, który powinien zostać przeniesiony na kompletnie inne, stosowne forum zapoczątkowałeś ty kolego, dokładnie ty kolego, ponieważ zamiast dokładnie, BARDZO DOKŁADNIE hihi poczytać to, co inni już napisali smędziłeś hihi, dokładnie SMĘDZIŁEŚ o jakimś d3x hihi
    Nie muszę chyba także dodawać, że dla naszej braci tak dokładne rozważania o tym co 80-200 miał a czego i kiedy nie miał są kompletnie nieinteresujące

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thisgay Zobacz posta
    Nie muszę chyba także dodawać, że dla naszej braci tak dokładne rozważania o tym co 80-200 miał a czego i kiedy nie miał są kompletnie nieinteresujące
    A ja z kolei nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek upoważniał do decydowania za mnie o tym,
    co i w jakim stopniu jest interesujące w sąsiednim systemie

PS
    Poza tym jesteśmy - Ty i ja - tutaj takimi samymi gośćmi jak Koledzy Vadim i Jacek_Z, więc bym się - choćby z tego względu - tak nie sadził...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

i racja także czujem się powściągnięty za wodze jednakowoż Vadim nie czytając o co lata wchodzi pierwszy z butami a na nieczytanie przez następnych interlokutorów reaguje srogim upomnieniem co do dokładnego czytania co jest trochę śmieszne w rzeczy samej i godnej napiętnowania jakoż sądzę co do szczegółów anatomicznych wersji 80-200 i owszem decydujcie sami azaliż to ciekawe dla nas jest ili nie ...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thisgay Zobacz posta
    No tak ... tylko ten cały potworny offtop, który powinien zostać przeniesiony na kompletnie inne, stosowne forum zapoczątkowałeś ty kolego, dokładnie ty kolego, ponieważ zamiast dokładnie, BARDZO DOKŁADNIE hihi poczytać to, co inni już napisali smędziłeś hihi, dokładnie SMĘDZIŁEŚ o jakimś d3x hihi
    Po pierwsze kolego to gdybyś*nie wiedział, to jest to temat jak najbardziej do tego działu i tego wątku.
    Po drugie jak Cię to nie interesuje, to nie czytaj. W odróżnieniu od Ciebie jest tutaj sporo osób chcących pogłebić swoją wiedzę i wymienić własnymi doświadczeniami na temat różnego sprzętu.
    Po trzecie jeśli, poza SMĘDZENIEM nie masz nic rzeczowego w tych tematach do napisania, to daruj sobie takie wycieczki w moim kierunku.
    Po czwarte nie wiem kogo uważasz za "naszą brać", bo to forum ogólnodostępne, od ponad dwudziestu lat użytkuję sprzęt Nikona, ale posiadam także 5D i kilka bdb. szkieł Canona.
    Po piąte jak masz czkawkę i Ci się hiha, to wstrzymaj oddech na dwie minuty albo wciągnij łyżkę curku. To zasadniczo pomaga.

Pozdrawiam

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie - wyluzujcie - jest niedziela, ładna pogoda idźcie się przejść - niekoniecznie z aparatem .

Co do tego co pisał Vadim to ja widzę jedno, że system Nikona wymaga niezłych kwalifikacji i wiedzy żeby wiedzieć co gdzie i kiedy i do czego podłączyć . Canon przy tym to pestka :cool:.

Tu jeszcze na poprawienie humoru najnowsze graty od Nikona :

Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-06-2008 o 14:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Dobre, zwłaszcza to drugie wymiata.
    A patent mocowania szkła Canona w Nikonie z pierwszej fotki kupiłbym w ciemno. Niestety, tak się nie da...

Pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów