Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 179

Wątek: Torby Mekko

Domyślnie

W tej też są dwa pokrowce (tylko co do tego większego, to jakoś się połapać nie mogę )

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dzięki mini21 za bardzo dobry test i fotki .... sam bym lepszych nie zrobił :grin: .
    Wiele wrażeń miałem na początku podobnych ... . Myślę ,że będziesz zadowolony z zakupu , a inni skorzystają z bardzo dobrego testu.
    Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

chciałbym wtrącić
    juz ponad rok czasu posiadam plecak mekko C37 i jest w bardzo dobrej kondycji. nie stac mnie było żeby dopłacić do lewepro wiec postanowiłem kupić taki i przez ten czas sprawuje sie wyśmienicie. nie ma przetarc czy rozerwań poi szwie

Domyślnie

Pierwszy chrzest bojowy plecak już przeszedł.
    Wczoraj byłem z nim na Gali Boksu w Piasecznie.

Z tym co miałem wpakowane do torby (a trochę tego było, bo body z gripem + T17-50 + S 70-200 f2.8 + lampa + 1.5 l woda + digimate + kanapki + serek homogenizowany + jeszcze parę dupereli) po 3 godzinach ręka zaczęła mnie trochę boleć, więc odstawiłem torbę pod ring, ale nie zmienia to faktu, że torba okazała się bardzo wygodna.

Miałem też możliwość porównania jej z Lowepro Reporterem 400 no i ten reporter wyglądał przy niej jak damska torebka

Ogólnie z torby jestem bdb. zadowolony.
    Z tej górnej komory mogę wyciągnąć body, czy co tam chce (nawet z tych kieszeni bocznych.

Jedyne co mi trochę przeszkadza to pasek.
    W porównaniu do tego, który był przy Lowepro Reporterze, ten jest trochę za sztywny, więc pewnie go wymienię.

Jak na razie jestem zachwycony (choć moja stara się ze mnie śmieje, że ja się chyba na 2 tygodniowe wakacje wybieram, taka ta torba wielka), ale kto by się przejmował, najważniejsze, że jest wygodna (nie licząc tego paska, ale naprawdę, da się z nim żyć).

Uzależniony

Domyślnie

a powiedz ile dales za tą torbe bo jak tak na nią patrzę to jednak nie kupie sobie tamrac adventure 7 (plecak) tylko ww torbę oczywiście plecak też kiedyś bede musiał kupić:P
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    a powiedz ile dales za tą torbe bo jak tak na nią patrzę to jednak nie kupie sobie tamrac adventure 7 (plecak) tylko ww torbę oczywiście plecak też kiedyś bede musiał kupić:P
    Za torbę dałem 50% ceny Lowepro Reportera 650 tzn. 219 zł.

Uzależniony

Domyślnie

aha to dobrze bo wyjedzie mnie w takim razie ta torba za tyle samo prawie co plecak tamrac'a

Uzależniony

Domyślnie

a gdzie kupowales na allegro?? teraz niestety nie ma nigdzie wystawionej na aukcji tej p206:/ a ja bede ja potrzebowal w zasadzie od poniedzialku:/

Domyślnie

Tak, na allegro.
    Na tej aukcji:
    http://allegro.pl/item316179237_duza...wy_laptop.html

Napisz do gościa, sądzę, że ja ma, tylko nie wystawił.
    Jakbyś dziś zamówił, to jutro kurier byłby u ciebie.

Ostrzegam-pocztą się nie opłaca, bo paczka to nie paczka tylko wielka paka

Uzależniony

Domyślnie

narazie czekam az dostane kase za obiektyw ktory sprzedalem bo mam mase wydatkow na sprzet

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów