Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 179

Wątek: Torby Mekko

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam , chcialabym wznowić wątek na temat toreb Reporter Mekko.
    Przeczytalam caly wątek i taka mi się nasunela myśl jak po paru latach sprawuje się torba Mekko R1X czy też R2 Reporter ?
    Pare lat minelo od rozpoczęcia wątku może ktoś w tym czasie zaopatrzyl się w Mekko i móglby cosik ciekawego napisać pozytywnie czy też negatywnie ?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Używam torby Mekko (duża : 6 obiektywów + 2 lustrzanki) typu nie pamiętam ale wrażenia jak najbardziej pozytywne .Wygodna w użyciu mieści również laptop.Dużo praktycznych kieszeni i schowków i ma dwa dodatkowe pokrowce na obiektywy.Wygodnie nosi się na ramieniu ma również dostęp od góry a można też z boku umieścić statyw.
    Jakość użytych materiałów bardzo dobra i po ponad półrocznym używaniu wszystko jest ok.
    Mam również dwa plecaki Lowerpro i w użytkowaniu w zakresie jakości materiałów nie widzę różnicy.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Tak się zastanawiam jak w/w torba prawie po dwóch latach spisuje się Zanussiemu ?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anna12_03 Zobacz posta
    Tak się zastanawiam jak w/w torba prawie po dwóch latach spisuje się Zanussiemu ?
    Pozdrawiam
    Zanussi do tablicy ...:wink:

Uzależniony

Domyślnie

http://fripers.pl/product_info.php/i...zystko___.html

znalazłem tą torbę u fripersa (znam użytkownika bo kupowałem u niego tło na allegro i jest on pewnym użytkownikiem) i widze ze to phototechinic do tego jest duża i nie droga...

ma ją ktoś?? czy warta??? wytrzymała???
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Używam torby Mekko (duża : 6 obiektywów + 2 lustrzanki) typu nie pamiętam ale wrażenia jak najbardziej pozytywne .Wygodna w użyciu mieści również laptop.Dużo praktycznych kieszeni i schowków i ma dwa dodatkowe pokrowce na obiektywy.Wygodnie nosi się na ramieniu ma również dostęp od góry a można też z boku umieścić statyw.
    Jakość użytych materiałów bardzo dobra i po ponad półrocznym używaniu wszystko jest ok.
    Mam również dwa plecaki Lowerpro i w użytkowaniu w zakresie jakości materiałów nie widzę różnicy.
    Czy ty może nie mówisz o P206?
    Gdybyś mógł wrzucić parę fotek, będę bardzo wdzięczny!

Właśnie chciałem zasięgnąć opinii o tej torbie (mekko P206).
    Jest on stylizowana na Lowepro Reporter (rozmiarem przypomina D550).
    Tyle, że na zdjęciu:
    http://www.mekko.net/photobag/p206.html
    pokazującym przekrój torby, wygląda na dość małą (co całkowicie zaprzecza podanym rozmiarom).

Chciałem się zapytać użytkowników tej torby, czy zmieści się do niej: Body+grip z podpiętą Sigmą 70-200 2.8?

Aktualnie mam Nove 4 i zrobiła się trochę za mała (poza tym, brakuje mi w niej podpięcia na statyw).

Będę bardzo wdzięczny za opinie.

Uzależniony

Domyślnie

Torba opisana przez korafa i ta na ilustracji z linku to dwie z pewnością rózniące się pojemnościa torby. Zapewne chodzi mu o inny, większy model. Z opisu wynkia, że wchodzi laptop. Czyli jest to klon reportera 550. To duża torba. Wiem, bo noszę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    http://fripers.pl/product_info.php/i...zystko___.html

znalazłem tą torbę u fripersa (znam użytkownika bo kupowałem u niego tło na allegro i jest on pewnym użytkownikiem) i widze ze to phototechinic do tego jest duża i nie droga...

ma ją ktoś?? czy warta??? wytrzymała???
    jesli to "phototechinic" a nie mekko to sadze, ze lepszym wyjscie byloby nie prowokowac do zasmiecania watku o mekko i tylko zadac to pytanie w innym, np. TAKIM ;-P
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 20-02-2008 o 13:35

Uzależniony

Domyślnie

sorki
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    sorki
    nast razem uzyj szukajki i po problemie

na poczatek tu cos znajdziesz - http://www.google.com/custom?client=...non-board.info

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów