Witam serdecznie wszystkich forumowiczówCzytam ten wątek i czytam i w sumie im bardziej czytam tym głupszy jestem hehe
![]()
Jako, że nabyłem 70-200 f/4 przestałem się mieścić w plecaku, który mam aktualnie. Wpadły mi w oko torby Mekko, w związku z czym chciałbym odgrzeać nieco temat i prosić Was o pomoc w wyborze.
To co chcę zapakować do torby to body 50D z podpiętym 70-200 f/4L, obok Tamron 17-50 VC, do tego dojdzie w najbliższej przyszłosci Raynox dcr-250 (możliwe, że też jakieś tuleje pośrednie), lampa (coś pokroju speedlite 430EXII), możliwe jest, że pojawi sie też jakiś obiektywik na gwincie m42 (stałka 58mm). Do tego wszystkiego zestaw filtrowy Cokin + szkiełka, dodatkowa bateria, pilot/wężyk spustowy i tym podobne duperle![]()
Zastanawiam sie nad reporterem R2X... co myslicie? Czy bedzie to dobry wybór? Zmieszczę się z całym inwentarzem bez upychania kolanem? Wydaje mi się, że r3x bedze za mała, a r1x za duża, a nie mam jak i gdzie ich sprawdzić przed zakupem (chciałbym uniknąć odsyłania nietrafionej torby.
Z gory dziekuje za pomoc!
pozdr, m.