Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
onanisci a co wy tak sie tego kita czepiacie (...) to nie aparat robi zdjecie - tylko ludz... ech... byle tylko biale i dlugie... (...) ech onanisci, ktorzy naczytali sie faqow na necie a pozniej graja wazniakow...
(...)bez bicia jak dalem kiedys d....y - (...) sru do wyra. (...) jak przyszedl czas kosciola na krotko przed zaslubinami - aparat zdechl... nooo i ow szwagier mnie wtedy poratowal swoja bateria... odrobine pokory mi sie wtedy przydalo... ech...
Pomine milczeniem toaletowy styl wypowiedzi - jaki normalny fotograf ma jedno aku do aparatu?
Starasz sie byc fajny krzyczac o onanizmie a to tylko uwidacznia twoje kompleksy.

Ja wprawdzie wesel za wiele nie robilem(tylko znajomym za darmo rownolegle z "profi" itd) i w 80% przypadkow znajomi byli niezadowoleni z zaplaconej uslugi, lokalni rzemieslnicy maja powalajace portfolio(skad?) a efekt mizerny, latami sie tym ludzie zajmuja a zero wiedzy czy teorii, podstawowe bledy, slaby sprzet(i prosze mi tu nie mowic ze ciemnym kitem mozna zrobic bez problemow cale wesele nie tracac najlepszych tematow w swietnej jakosci i formie, smieszne sa takie wypowiedzi...)

Regula czy poprostu niefortunna seria?