Pokaż wyniki od 1 do 10 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to ja chyba z drugiej strony plotu bede

bo jak zdarza mi sie focic cos "do kotleta" i natknac na jakiegos mlodego teoretyka-onaniste (teoretyka, bo duzo czyta teorii, ale zdjec nie robi, nawet jak ma 5D) ze swiecacymi oczami, co tylko patrzy gdzie by mnie zdybac i zarzucic pytaniami, to unikam jak ognia. a jak sie nie uda, to wymijajaca splawiam tekstem, ze "dostalem od wujka isobie pstrykam - nie znam sie na tym".

zdecydowanie bardziej wole wyjsc na przyslowiowego "debila", niz tracic czas na kompletnie bezowocna dyskusje z onanistami-teoretykami. chocby mieli 1Dsx mk7 turbo-intercooler jak pies je to nie szczeka - jak fotograf robi zdjecia, to nie pi...li o zabawkach. howgh!

chlopie gdzie ci skrzynke piwa poslac - bo za madre gadanie piwo sie nalezy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    ... chyba nawet nie przeszlo Ci przez mysl, ze gosc o PSie nawet nie slyszal - ciekawe czy siostra wogole cos dostanie bo z KITem w ciemnym kosciele to tylko posagom mozna zdjecia robic!

pozdrawaim,
    onanisci a co wy tak sie tego kita czepiacie - ze swojego pola moge powiedziec ze z kita tez mozna kosciol wyciagnac - ktos madry przed chwila stwierdzil - to nie aparat robi zdjecie - tylko ludz... ech... byle tylko biale i dlugie...
    Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    wiesz, może facet faktycznie był troche chłodny w rozmowie ale mnie jakbys zapytał jaki mam aparat to odpowiedziałbym ci że "czarny i ja sprzedaje zdjęcia a nie aparat" więc aż tak bardzo mnie to nie dziwi
    dokladnie zgadzam sie z Toba... jeszcze bym dorzucil na odczepnego, ze robi takie: "zzzzz a potem pik pik".... - ech onanisci, ktorzy naczytali sie faqow na necie a pozniej graja wazniakow...
    Cytat Zamieszczone przez sax Zobacz posta
    Pewnego razu , gdzieś w Karkonoszach, para młodych ludzi zaczepiła mojego tatę, z prośbą o zrobienie fotki pod jakimś wodospadem. Ponieważ ojciec, po wypadku miał problemy z prawą dłonią, nauczył się robić zdjęcia odwróconym aparatem wyzwalając migawkę kciukiem lewej ręki. (...taka religia , nawet mu to szło ... :P)
    Gdy ten młody człowiek zobaczył obracany aparat, uśmiechnął się i podszedł mówiąc:
    - ten sprzęt (to był kompakcik) trzyma sie odwrotnie ...
    Stary mu na to :
    - tak, wiem , prosze się nie martwić , wiem co robię.
    ...Po chwili to samo :
    - wie pan co? proszę trzymać inaczej - DO GÓRY NOGAMI ! , ten guzik ma być na górze !!!
    A ojczulek swoje :
    - proszę mi wierzyć, wiem co robię
    Ten młody wracał jeszcze trzy razy i próbował obracać mu w rękach aparat.
    W końcu zdenerwowany wyrwał "staremu" swój kompakcik i mówi"
    - czy pan sobie z nas kpi ??? robi nam pan zdjecia "do góry nogami" ,
    DZIĘKUJEMY ZA POMOC !!!
    ... i odeszli ... (!)
    a moze wystarczylo w jednym zdaniu wyjasnic kwestie kciuka a nie udawac ze sie robi z ludzi balona i dziwic sie ich zdziwieniu... ech...
    Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    I hate to be a twerp but some times they ask,
    The local expert: "How many megapixles?"
    Me: "Well, the 1D has 4 MP......."
    The local expert: "Ah, my little Sony has 6 mp."
    Me: Yes, but can it do this?" Chaka-chaka-chaka-chaka-chaka-chaka.........
    hahhahaaha - ubawilem sie

dobra - teraz moja kolej - sam przyznam bez bicia jak dalem kiedys d....y - noc przed impreza weselna ladowalem akumulatorek - podpialem do ladowarki i sru do wyra. Nazajutrz sie budze, patrze - swieci jednolicie - mysle sobie naladowana - wrzucam do aparatu i jak nigdy, nie wlaczylem aparatu by sie upewnic. Dojezdzam do domu Mlodej Pani - wyciagam aparat i szok - na wskazniku 1/3 baterii - ale jeszcze bez paniki. Mysle sobie eeee tam przeklamuje - przeciez MUSI!!! byc naladowana - no i robie te make up-y, przebierania i takie tam... w miedzyczasie przyczlapal do mnie szwagier Mlodej i tez sie chwali swoja 300-tka no i zagaja o to, o tamto - z mina wazniaka splawilem goscia - jak przyszedl czas kosciola na krotko przed zaslubinami - aparat zdechl... nooo i ow szwagier mnie wtedy poratowal swoja bateria... odrobine pokory mi sie wtedy przydalo... ech...
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 21-11-2007 o 20:03 Powód: Automerged Doublepost
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów