... chyba nawet nie przeszlo Ci przez mysl, ze gosc o PSie nawet nie slyszal - ciekawe czy siostra wogole cos dostanie bo z KITem w ciemnym kosciele to tylko posagom mozna zdjecia robic!Zamieszczone przez DoMiNiQuE
pozdrawaim,
... chyba nawet nie przeszlo Ci przez mysl, ze gosc o PSie nawet nie slyszal - ciekawe czy siostra wogole cos dostanie bo z KITem w ciemnym kosciele to tylko posagom mozna zdjecia robic!Zamieszczone przez DoMiNiQuE
pozdrawaim,
z pozdrowieniami "69"
W sumie to juz nie musiZ moich byla zadowolona, robilem fotki od poczatku do konca (kosciol, plener, impreza
).
P.S.
Zapomnialem dodac, ze Pan fotograf nie potrafil zrozumiec po co dopalam zdjecia lampa skoro slonce tak ladnie swieci i jest jasnoStwierdzil, ze z lampa sa "nienaturalne"
Edit:
Zeby nie bylo. Nie mam kompleksu wyzszosci czy czegos tam i sie nie wymadrzamMnie po prostu boli jak tacy ludzie biora za taka fuszere pieniadze
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 22-08-2006 o 15:49
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Uff, odetchnalem, bo sie przez chwile zaczalem zastanawiac co ja bym na jej miejscu zrobil.![]()
Zapomnialem dodac, ze Pan fotograf nie potrafil zrozumiec po co dopalam zdjecia lampa skoro slonce tak ladnie swieci i jest jasnoStwierdzil, ze z lampa sa "nienaturalne"
![]()
i tu mial racje, nie rosna na drzewach, chyba ze ...
![]()
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Bo widzisz, to jest tak z tym dopalaniem - jak pracujesz na takiej ilości ślubów jak opisany pan fotograf :razz: musisz się zdecydować - komercjia czy artyzm.
W wypadku zdjęć artystycznych - malujesz światłem zastanym![]()
w wypadku zdjęć komercyjnych - liczy się ilość i cena a nie jakość - szkoda uzywać lampy![]()
Raz że droga (ta zewnętrzna), dwa wbudowana i tak jest do niczego więc po co sie narażać na dodatkowe koszty:razz: :razz:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Co to za parodie ?
Na moje wesele umówiony fotograf nie przyszedł.![]()
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
Zapewne się przestraszył, że go na CB obsmarujeszZamieszczone przez Przemoc
![]()
Zamieszczone przez Przemoc
![]()
Upssss, a przynajmniej powiedział coś, czy zniknął bez śladu?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Nigdy go nie widziałem, był umówiony przez znajomą dziennikarkę (przyjaciółkę żony) "jako prezent" od niej. Zawodowo znany fotoreporter, prywatnie artysta fotograf.
Pewnie miał ważniejsze sprawy. Minęło już parę lat więc już mnie to nie boli.
Pozdrawiam
PrzemoC