Pokaż wyniki od 451 do 460 z 479

Wątek: Narzekania na 17-40 4L

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

m_o_b_y - a może tak rozsądnym wyjściem jest poprostu odpuścić drążenie od kilkudziesięciu postów wkółko tego samego - twojego niezadowolenia z 17-40.
    Z tego co mi wiadomo zabardzo nie odkryłeś w tym temacie nic rewelacyjnego, ponieważ o problemie 17-40 w sensie ostrości jak i powtarzalności wszyscy wiemy już od dawien dawna, a napewno wiedzieliśmy to wcześniej niż Ty, a i tak nam to nie przeszkadza - bo jak ktoś w tym poście już wielokrotnie napisał szkło to nie tylko ostrość...ten obiektyw ma wiele innych plusów równie istotnych.
    Uwierz mi że z pozycji osoby obserwującej temat z boku zaczyna się to robić żenujące...a przynajmniej ja odnosze wrażenie że jesteś niedowartościowaną osobą / mnie nie pytaj bo ci nie odpowiem kto zawinił / ale widać wyraźnie że szukasz sprzymierzeńców w drążeniu w kółko tego samego.

Konkludując - wszyscy już wiemy jak bardzo jesteś zniechęcony do tego szkła pod względem ostrości...i myślę że niema sensu już o tym problemie pisać ponieważ zaczynam odnosić wrazenie że nabijasz sobie posty poprostu :cool:
    Ostatnio edytowane przez sadaman ; 02-11-2007 o 14:21
    Pucha i słoki

Uprawnienia umieszczania postów