Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pomus Zobacz posta
    ojej zalosni jestescie posiadacze 5d-jak to boli,prawie o wlos wygraliscie walke z 40d(watek zostal zamkniety przez fana 5d,albo moze posiadacza?),wiem ze kilka lat temu 5d to byl przelom,wydaliscie kope kasy na niego.Zrozumcie jedno prosze - POSTEP IDZIE DO PRZODU i nie wciskajcie kitow,ze np mark iles tam(nie wazne) jest gorszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prawda bolesna,ale trzeba sie z nia pogodzic,jak nie to sprzedac poczciwca i czekac na nastepce.
    Wisi mi człowieku co masz do powiedzenia , jak większość posiadaczy 5D nie zabieram głosu w takich tematach bo mam to co mam i się z tego cieszę. A skoro o oparatach wypowiadają się osoby które ich nie mają ( Takie jak Ty ) to skąd wiesz co jest lepsze ??? , masz jakieś porównanie czy cytujesz gazety ?
    5d + L plecak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semtex Zobacz posta
    Wisi mi człowieku co masz do powiedzenia , jak większość posiadaczy 5D nie zabieram głosu w takich tematach bo mam to co mam i się z tego cieszę. A skoro o oparatach wypowiadają się osoby które ich nie mają ( Takie jak Ty ) to skąd wiesz co jest lepsze ??? , masz jakieś porównanie czy cytujesz gazety ?
    Zgadzam się, Canon 5D to świetny aparat a takie teksty chyba tylko mają podirytować ludzi. Po co? Gawędziarzy jak widać nie brakuje, siedzą z zaciśnietymi pięściami przed kompem i dop....ają wszystkim dokoła, żeby dać ujście swojej frustracji.

W sumie po przeczytaniu kilka takich deprymujących wypowiedzi zaczynam mieć dosyć forum, tego, jak i innych. Ale może to nie kwestia sposobu komunikacji, bo kłótnie oglądałem też na giełdzie fotograficznej, kiedy kilku mędrców zebrało się i każdy próbował udowadniać innym, że jego aparat jest najlepszy. Przecież wiadomo, że jest i nie ma co o tym rozmawiać, tak jak o religii.. trafi się na maniaka i koniec
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 11-10-2007 o 17:46
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    (....)

W sumie po przeczytaniu kilka takich deprymujących wypowiedzi zaczynam mieć dosyć forum, tego, jak i innych. Ale może to nie kwestia sposobu komunikacji, bo kłótnie oglądałem też na giełdzie fotograficznej, kiedy kilku mędrców zebrało się i każdy próbował udowadniać innym, że jego aparat jest najlepszy. Przecież wiadomo, że jest i nie ma co o tym rozmawiać, tak jak o religii.. trafi się na maniaka i koniec
    Ja mam wrażenie że to właśnie jest "kwestia sposobu komunikacji" - nic innego. Coś bardzo dziwnego dzieje się z tym forum ostatnio .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

...potwierdzam tezę kolegi, forum staje się z wolna terenem niejasnych przepychanek i całkowicie niemerytorycznych opini. uważam, że forum jest miejscem, gdzie powinniśmy czegoś się nauczyć i dowiedzieć w interesującyuch nas kwestiach. Na konkretny temat postu można znaleźć jedynie kilka sensownych odpowiedzi. Niemniej dziekuję wszystkim, którzy zechcieli fachowo doradzić mi w kwesti: Mark Ds II contra 5 D....choć jeszcze sam nie wiem, czy zdecyduję się na Marka Ds II, czy Marka III, czy zostane przy 5 - e...

Uprawnienia umieszczania postów