Pokaż wyniki od 61 do 70 z 104

Wątek: Masters of wedding photography

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    @jester - a nie przyszlo Ci na mysl, ze mlodzi swiadomie decyduja sie na takiego fotografa, jak Yerwant?
    Oczywiście. Tyle, że daje sobie głowę uciąć, że wybrali go na podstawie portfolio, a nie stylu pracy, bo pewnie nie mieli o nim zielonego pojęcia. A ten styl jest DLA MNIE nie do przyjęcia, choć zapewne skuteczny.
    JA bym go pewnie też wybrał na podstawie portfolio - a następnie wykopał za drzwi po góra kwadransie, bo mam alergię na wojskowy dryl

Dla mnie nie stoi on w centrum, on po prostu robi to, co mu ktos wczesniej zlecil. I za co zaplacil. I zauwaz jedna rzecz - on to robi na sesjach, nie w kosciele. Jak rozumiem, na sesji sam bys pozowal jako mlody, a wynajety fotograf mialby tylko naciskac spust? Cenie i szanuje styl jego pracy - to czyni z niego indywidualna osobowosc
    Sesja to sesja - fotograf rządzi. Zaraz sobie tego łysola obejrzę dla pewności, ale wydaje mi się, że on szaleje w trakcie całej ceremonii, nie tylko na sesji w domu/na ulicy/czy gdziekolwiek Jeżeli ciska się tak samo po USC to sorry - wynocha

I no offence please
    ofkorrs

J
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Oglądając filmik widzę kreatywnego kolesia. Wedding jest mi obcy jak dotąd, ale nie widzę NIC złego w zachowaniu fotografa. Kreacja jest konieczna dla atrakcyjności zdjęć. Gość odblokowuje modeli i nie robi tego IMO w jakiś drastyczny sposów vide film, bo na nim opieram swój osąd.
    No to z ręką na sercu: którego z tych pięciu fotografów wybrałbyś na swój ślub? (zakładam, że widziałeś film, jeżeli nie - nie ma pytania )
    Ostatnio edytowane przez Jester ; 16-09-2007 o 21:27 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów