Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Zmiana 400d na 30d czy warto??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Zasadnicze pytanie wątku:

Zdaje się, że niebawem coś namaluję. Sądzicie, że powinienem teraz wymienić pędzle z aluminiowych na te z pozłacaną obwódką, skoro teraz mam więcej pieniędzy na droższe? No i ta sztaluga - mam lekką plenerówkę, ale może zamienić na dębową studyjną? Sam nie wiem... Aha, zamówiłem podobrazie o wymiarach 17x70, myślicie że nada się do obrazów poziomych czy również pionowych - bo jeszcze nie doszło?
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Bernard Ł
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Zasadnicze pytanie wątku:

Zdaje się, że niebawem coś namaluję. Sądzicie, że powinienem teraz wymienić pędzle z aluminiowych na te z pozłacaną obwódką, skoro teraz mam więcej pieniędzy na droższe? No i ta sztaluga - mam lekką plenerówkę, ale może zamienić na dębową studyjną? Sam nie wiem... Aha, zamówiłem podobrazie o wymiarach 17x70, myślicie że nada się do obrazów poziomych czy również pionowych - bo jeszcze nie doszło?
    rozwaliło mnie to
    czad komentarz

ljwisnia
    Guest

Domyślnie

ewg bardzo smieszne ... haha ale ja prosze o rade a nie wysmiewanie sie z moich pytan to troche nie fair:neutral: . a poza tym dziekuje za doradzenie i zastanowie sie jeszcze co zrobic jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów