Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Zmiana 400d na 30d czy warto??

przemo12
    Guest

Domyślnie

heh też miałem ten problem !!!
    zamieniłem 400d na obiektyw 70-200 f4 a później kupiłem 30d
    proponuje zmianę jak najszybciej póki aparat ma jeszcze wartość
    http://sklep.fotojoker.pl/ - tu są dość przyzwoite ceny
    wracając do korpusów zdecydowanie polecam zmianę w każdej dziedzinie jestem za 30d a gabaryty i waga po podpięciu tele są wielkim atutem + szybkość + czułość + wizjer + wykonanie

Domyślnie

za duzo stracisz na sprzedazy,a masz niby ten sam af co w 30d,co innego jesli ktos stoi przed wyborem co kupic?400d czy 30d?odpowiedz jest 30d
    CANON

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo12 Zobacz posta
    (...)
    wracając do korpusów zdecydowanie polecam zmianę w każdej dziedzinie jestem za 30d a gabaryty i waga po podpięciu tele są wielkim atutem + szybkość + czułość + wizjer + wykonanie
    Waga ??? To że jest cięższy i bardziej kręgosłup boli od noszenia to zaleta. No cóż można i tak ??:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Zasadnicze pytanie wątku:

Zdaje się, że niebawem coś namaluję. Sądzicie, że powinienem teraz wymienić pędzle z aluminiowych na te z pozłacaną obwódką, skoro teraz mam więcej pieniędzy na droższe? No i ta sztaluga - mam lekką plenerówkę, ale może zamienić na dębową studyjną? Sam nie wiem... Aha, zamówiłem podobrazie o wymiarach 17x70, myślicie że nada się do obrazów poziomych czy również pionowych - bo jeszcze nie doszło?
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Domyślnie

dosc hmmm apstrakcyjne podejscie do sprawy-ale popieram
    CANON

Bernard Ł
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Zasadnicze pytanie wątku:

Zdaje się, że niebawem coś namaluję. Sądzicie, że powinienem teraz wymienić pędzle z aluminiowych na te z pozłacaną obwódką, skoro teraz mam więcej pieniędzy na droższe? No i ta sztaluga - mam lekką plenerówkę, ale może zamienić na dębową studyjną? Sam nie wiem... Aha, zamówiłem podobrazie o wymiarach 17x70, myślicie że nada się do obrazów poziomych czy również pionowych - bo jeszcze nie doszło?
    rozwaliło mnie to
    czad komentarz

ljwisnia
    Guest

Domyślnie

ewg bardzo smieszne ... haha ale ja prosze o rade a nie wysmiewanie sie z moich pytan to troche nie fair:neutral: . a poza tym dziekuje za doradzenie i zastanowie sie jeszcze co zrobic jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jeśli pytanie faktycznie brzmi czy 30D czy 40D a nie czy wymieniać to moim zdaniem 40D. Tam jednak parę ciekawych rzeczy się pojawia.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony Awatar PoulN

Domyślnie

To ja może przy okazji dodam że wybierając 30D dostajemy bonus w postaci zielonkawo/ żółtawego zafarbu zdjęć wyświetlanych na LCD tejże puszki ;D
    No chyba że 400D był wolny od tej "promocji", podobnie jak 350`tka

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

nie pamietam dokladnie ale chyba 400d byl wolny, nie kojaze zebym cos takiego kiedykolwiek na 400d widzial
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów