Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Fotografia ślubna - brak słów...

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Wszystko to świadczy tylko o tym iż ludzie się nie znają, ktoś jest cwany i wykorzystuje to. Mój znajomy sam robi film i "cyka" fotki dokładnie Sonym R1 Filmy robi świetne fotki są bardzo średnie sam to mówi ale kasa jest kasa Robote ma, znajomi znajomym polecają, klient zadowolony innym znajomym. Na wesele własnej córki „zamówił’ osobno kamerzystę i osobno fotografa.

Niestety ludzie się nie znają i nie widzą często różnicy miedzy "małkpą" a np 30D no poza rozmyciem tła.

Sam powiedziałęm znajomemu że zrobię mu darmowo fotki (uczę się dopiero), pokazałem mu jakie zrobiłem na innym weselu ale nie kamerzysta i fotograf w jednym już był.

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Niestety ludzie się nie znają i nie widzą często różnicy miedzy "małkpą" a np 30D no poza rozmyciem tła.
    I dobrze. Ludzie nie muszą i nie powini widzieć tej różnicy. Jeśli ma dla nich znaczenie jakim aparatem robione są im zdjęcia, to nie są poważni klienci, znaczy nie zależy im na zdjęciach tylko na nie wiadomo czym. Lepiej takich unikać. Tym bardziej, że 30d też każde zdjęcie można popsuć, a małpką zrobić lepsze, używany aparat to żaden, powtarzam: _żaden_ argument.
    Jedyne gdzie powinni widzieć różnicę to same zdjęcia. I powinni wybierać tego fotografa, którego zdjęcia im się podobają.
    Jeśli mają inne kryteria - to lepiej dać sobie z nimi spokój i się nie przejmować.

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

jak chcecie się pośmiac to powiem wam o tym rozróżnianiu zdjęć w czercu na ślubie ,dwoch amatorów z rodziny miało 5d jako że młode ze stanów to norma i po jakimś czasie zauważyłem na sobie dziwne ich spojzenia, jako że sam miałem 20d i 30d bez gripa, w pewnym momencie nie wytrzymałem podszedłem grzecznie , przywitałem się i powiedziałem pokarzcie swoje histogramy, kolesie nie bardzo wiedzieli o co mi chodzi ale za chwile podbiegły młode i zachwycały sie fotkami jakie oni zrobili mimo tego że były niedoświetlone o spokojnie 1,5 ev

dlatego też niekiedy ludzio wystarczy aby sie rozroznialli na zdjeciach i to wszystko, tak jak tlumaczy moj stary znajomy weteran fotografii analogowej
    wazne aby bylo widac.... to Stefan? tak to stefan no fakt twarz ma w sałatce
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Uprawnienia umieszczania postów