O w mordę, ale fajny wątek o niczym :-D
O w mordę, ale fajny wątek o niczym :-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
no pewnie tak
ja tam uwazam ze watek o niczym tz jest jakis gosc ktory chce wmówić innym ze zdjecia muflona ktore sie 99% ludzi podobaja sa do d i wogole
nie wiem czemu ma to sluzyc
rozumiem ze trzeba szanowac kogos opinie ale ten watek schodzi na zla droge![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
No nadzwyczaj rozsądnie ..... tyle, że wszystko to jakby wiemy. I nie za bardzo jest co dalej rozstrząsać.
Tomku ten problem jest nawet poważniejszy. Ubywanie jak wiadomo powszechnie ma swoje granice ............ hmmm.... Czy to, że piszę ten post świadczy, że już się do tej granicy zbliżam czy może jestem już po drugiej stronie ....
?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-08-2007 o 22:01
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No tak wakacje są. Jak nie ma powaznych spraw to trzeba pierdoły odgrzebywać. to sie sezon ogórkowy zwie czy jakoś![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Kolekcjoner złóż petycję do hazana, wyzeruje ci licznik za drobną opłatą
Trochę kasy poleci, ale za to jaki autorytet u niektórych od razu zdobędziesz. :LOL:
no to jest pomysl jak zarobic kase na utrzymanie serwera
zerowanie licznikow postow
aha...im wiecej postow chcemy usunac tym wiecej trzeba wplacic
wystarczy ze vitez i kilku innych by sie na to skusilo i jest na serwer na dobre kilka lat![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
no właśnie odrobisz stratę zerując licznik
no może jeszcze musiałbyś trochę dookoła nawtykać kolegom z forum i ponauczać i już..
Vitez, bez obrazy, ale wychodzi na to, ze jestes najglupszy na forum!
![]()