Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 98

Wątek: Czy duża ilość postów świadczy o niskiej inteligencji?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Chłopaki skończcie to. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak fatalną opinię wyrabia sobie postronny czytelnik o autorach takich wynurzeń.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-08-2007 o 16:02
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Chłopaki skończcie to. Nawet nie zdjecie sobie sprawy jak fatalną opinię wyrabia sobie postronny czytelnik o autorach takich wynurzeń.
    Się nieśmiało przyłączam do prośby......

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ciekawe czy ten wątek spowoduje wzrost sprzedaży jego książki
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

z ksiazka moze byc roznie, ale zdjecia muflona na pewno stana sie jeszcze wiekszymi gniotami
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier Zobacz posta
    ale zdjecia muflona na pewno stana sie jeszcze wiekszymi gniotami
    A to mogą być jeszcze wiekszymi?
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    A to mogą być jeszcze wiekszymi?
    moga jeszcze mu sporo do mnie brakuje
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    BTW: Zapomniałeś napisać jak marne zdjęcia robię
    Ale po co?
    Mnie wystarczy od czasu do czasu przekonac sie, czy konstruktywna krytyka z mojej strony na cos sie zda, czy nawet nie musze probowac, bo za samo nazwisko zostane ukamieniowany
    Ale ja to w sumie mam w nosie.

Tak przy tej okazji przypomnial mi sie film - Midnight Express.
    W oddziale wieziennym dla czubkow glowny bohater nagle wybudza sie z transu i tam gdzie wszyscy spacerowali w koleczko w jedna strone, postanawia isc pod prad. I co sie stalo? Malo go nie zatlukli. Tylko dlatego, ze smial naruszyc mechanizm, ktory tak dobrze w ich oczach funkcjonuje. Dlatego, ze smial zaklocic jego prace.

Chyba nikt oprocz mnie konstruktywnie nie wypowiedzial sie na temat dlaczego tak, a nie inaczej. Dlaczego uwaza, ze ja nie mam racji...
    Ja napisalem, ze IMHO tak jest be i dlaczego. Podobnie z nawiedzonym okupowaniem forow.
    I co? I jak zwykle nic Ech Chyba po to wlasnie sa te fora...

Mnie to nawet zaczyna bawic. Taka wscieklosc w oczach (klawiaturach) niektorych
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 01-08-2007 o 16:07

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tak właśnie robią internetowi gówniarze - pobawić się próbując podenerwować innych, opluć, zniesławić, obrazić, poddać w wątpliwość ich umiejętności, forumowy status itp. itd, etc. Stąd szukanie wątków pod prąd, na przykład idiotyzmy z pozwiązywaniem ilości postów z brakiem wiedzy lub z brakiem inteligencji (itd. etc.). Podobnie puste musi być przekonanie, że oto ten wiedzący zstąpił do nas z nieba i daje dobre rady, idąc pod prąd bezmózgim nawiedzonym okupującym nasze forum, z których to forum się rzekomo składa. A jego numer czterdzieści i cztery*

(* wstaw nicka odpowiedniego internetowego specjalisty, filozofa, wieszcza)
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar drJolo
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez air2air.net Zobacz posta
    Ja napisalem, ze IMHO tak jest be i dlaczego. Podobnie z nawiedzonym okupowaniem forow.
    I co? I jak zwykle nic Ech
    No nie do końca nic TWA zawsze będą na forach, polecam artykulik o wirtualnych grupach społecznych http://www.obiektywni.pl/czytelnia/artykul-311-0.php , a ludziska zawsze będą szukali podobnych sobie, wiadomo nie od dziś że w kupie raźniej
    Wracając natomiast do tematu wątku, to przesiadywanie na różnorakich forach to pewnie jakiś sposób na spędzanie czasu, coś jak pogaduszki w kafejkach. W Gliwicach krąży stare powiedzonko, że jak dwóch studenciaków z polibudy o czymś rozmawia dłużej niż kilka chwil, to na pewno są to komputery albo laski. Tutaj rolę komputerów przejęły aparaty, bo taki też temat forum Wg siedmiu poziomów fotografów jesteśmy na najniższym poziomie onanisty sprzętowego, o czym też świadczy 98% postów, dlatego tematyka zdjęć na forum użytkowników canona była, jest i będzie traktowana marginalnie.
    Tutaj dyskutujemy głównie o ostrości szkieł, i ich 'plastyce', którą każdy pojmuje inaczej, o dynamice matryc, szybkości i trafności autofokusa i temu podobnych dupsach. A drążąc dalej temat poziomu fotografii jako takiej, to wydaje mi się że przede wszystkim należy zadać sobie pytanie: po co robię zdjęcia? Żeby pokazać na wystawie, pokazać znajomym, pokazać na forum, sprzedać, czy może dla siebie. Bo jeśli dla innych, to raczej nie robię zdjęć takich jakie chcę, tylko takie, które powodują określone reakcje u innych. Czyli są półśrodkiem i można je np porównać do pieniędzy, choć jest wiele osób, dla których pieniądze są celem samym w sobie, ale to już zupełnie inna bajka 8)

No, czas do domu...
    jest tak nudno, że zaczyna to być ciekawe...

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Serdecznie dziekuje drJolo za post na poziomie.
    Uff... Wrocila mi wiara w ludzi...

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów