Muflon, cos Ty mu zrobil? ;-)
Ja powiem tak: muflon ma w swojej galerii bardzo podobne zdjęcia do tych, które podał air2air.net - na przykład zdjęcie publiki, a w tle A380; czy F-16 za strugami gorącego powietrza.
To jak z tym EOT ?
A co do TWA - znajdź moje słow na forum lub gdziekolwiek indziej na temat zdjęć muflona - powodzenia...
A wśród ludzi (nawet tych którzy nie wiedzą kim muflon) jest wywołujesz uśmieszki politowania - nie z powodu zdjęć które bez wątpienia są bardzo dobre, ale z powodu swojego zachowania. I tak to walka z wiatrakami, ale co mi tam...
BTW: Zapomniałeś napisać jak marne zdjęcia robię - w sumie szkoda, mógłbym kumplom powiedzieć że mnie skrytykował sam Mistrzu Adamski![]()
Chłopaki skończcie to. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak fatalną opinię wyrabia sobie postronny czytelnik o autorach takich wynurzeń.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-08-2007 o 16:02
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner