Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
Tak, rozumiem Twoje odczucia. Przy moim 5-tym poscie na tym forum z sugestią zakupu 135/2 otrzymałem od jednego z czołowych userów propozycję zakupu za 36,5 za roczny, gdy 3 przystanki dalej mam za 35,5 za nówkę z roczną gwaranclą Cn Pl. Wiesz, wszystko jest kwestią smaku. trzeba po prostu odróżniać..
Ta i w ogole to kazdy wysylajac propozycje sprzedazy powinien brac uwage ceny we wszystkich mozliwych sklepach i lokalizacjach (co w Twoim przypadku jest niemozliwe bo nie napisales skad jestes). Trzeba bylo odpisac ze za tyle chodza nowe a za uzywana proponujesz mu tyle a tyle. Chlopie (badz dziecko - nie wiem co napisac bo zapomniales podac wieku) to sa normalne negocjacje finansowe jak wszedzie na tym swiecie. Nie podoba CI sie cena i nie chcesz negocjowac grzecznie odpisujesz albo olewasz propozycje i koniec.

A gdybys jeszcze nie wiedzial to codziennie przeplacasz chodzac do sklepow bo w hurtowniach taniej za wschodnia granica taniej i jakos nie piszesz nigdzie ze sztuczne nabijanie cen jest brakiem smaku