Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 67

Wątek: Kategoria sprzedam - czy czasem nas nie obrażają niektórzy sprzedawcy?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Hehe... chyba lecisz za wysoko Rozluźnij pośladki i potraktuj ten wątek, tak jakby go nie było

Pozdrawiam
    Qrde jak mnie moja Judytka uczy plywac to karze spinac posladki ... wchodze na forum musze rozluzniac ... wezcie ustalcie jakas wspolna wersje bo sie jeszcze jakiegos niezytu odbytu nabawie
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Prawdę powiedziawszy nie miałem pojęcia, że tak jest, bo w regulaminie podforum nie ma na ten temat wzmianki, więc to raczej Wasze wewnętrzne ustalenie. Tym bardziej nie mogę mieć o to pretensji. BTW, może jednak warto by dopisać to wewnętrzne ustalenie do regulaminu(...)
    Jest w ogolnym Regulaminie wspominka o zakazie reklamy bez zgody Hazana. Zglosic zawsze mozna "niezgodne" ogloszenie (klik nic nie kosztue) - jesli nic z nim nie zostanie zrobione (ja np zawsze sprawdzam wszelkie zgloszone posty - znowu klik nic nie kosztuje) to znaczy ze jest 'approved' .

Bywalec Awatar ishi

Domyślnie

oddech lepiej bym tego nie powiedział
    spotkanie na wakacjach kogoś ze smyczą CB musi skończyc sie browarkiem

tak na marginesie po tych dyskusjach ktoś pomyśli że traktowanie CB-sprzedam jako miejsce kupna czegoś od człowieka któremu można zaufac, który szczerze doradzi i pomoże jest nie możliwe?
    -powiem krótko: moj pierwszy zakup za pośrednictwem CB i pomocą entera nie mogł byc bardziej udany... (dzieki!)

pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Hehe... chyba lecisz za wysoko Rozluźnij pośladki i potraktuj ten wątek, tak jakby go nie było

Pozdrawiam
    Tak na moje oko to Twoj watek chlopie !!
    To sie moze zachowuj !
    Jakby to byla odpowiedz na moj tekst to pewnie bym dostal bana za to co Ci odpowiedzialem :^)))))

No to oddech - luzujesz ... wiesz co i odplywasz ... tez wiesz gdzie.
    Oddychaj bardzo gleboko
    Canon 1D Mk.IIn, 24-70/2.8L, 70-200/4L IS, itd itp

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Wolny rynek to wolny rynek - nie widze przeszkody żeby ktoś sprzedawał ziemniaki po 100zł za kg . Jak tylko znajdzie kupców to trzeba mu gratulować Przy kupowaniu trzeba myśleć nikt nas w tym nie wyręczy

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

co do cen to mistrzem jest canon polska. kupowalem ostatnio 30d dla brata i zadzwonilem to canon polska z pytaniem ile u nich kosztuje 30d. podali mi cene za body o 1000zl wyzsza niz na allegeo i kolo 500zl wyzsza niz w sklepie. jak probowalem negocjowac to kolo mnie orypal ze to nie mozliwe i, ze oni maja najtaniej.......
    5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja dodam z innej mańki, że są szkła, które drożeją to, że 4 lata temu nowy 50/1,8 na allegro kosztował tyle co 4 sonnary 135/3,5 nie znaczy, że teraz komuś, kto chce za sonnara tyle co za 50tkę należy splunąć w twarz. Takie dziwne rzeczy się dzieją, panie, nie mogę się nadziwić. To samo z super-takumarem 50/1,4 i kilkoma innymi cool-towymi szkłami M42.
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Uzależniony

Domyślnie

Oddech ma niewatpliwie racje, osobiscie nie patrze na gielde juz chyba, ze chce sie posmiac. Najbardziej mi sie podoba gdy ze stoickim spokojem sprzedajacy opisuje swoje body sprzed roku i wrzuca cene taka ze pietnastosekundowa wizyta na skepcu i to w nie najtanszych sklepach dowodzi ze lepiej zaplacic te 3-5% wiecej i miec cala gwaracja, nie macany nie przechodzony sprzed, ktory wyslany mi zostanie kurierem a cena jego jest juz wliczona. Ba jak sie uprzec to jeszcze dostane jakas karte czy kupon na znizne o fakturze nie wspomne.

Zasady wolnego rynku sa oczywiste ale czasem az chce sie krzyczec, ostrzec potencjalnych frajerow .... nie dajcie sie zrobic.

Domyślnie

a ja po założeniu wątku w dziale "kupię" otrzymałem dzisiaj fajną PM na CB: podpisawszy sie nickiem sugerującym pewien sklep netowy zaoferowano mi komplet używanych pierścieni pośrednich Kenko za... 600zł, dla porównania średnia cena w sklepach NOWYCH pierścieni to ok 550 zł... :-)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Eee przesadzacie... ja np. pamiętam ostatnio jakąś sigmę (chyba 50-500) za tyle, że gdyby nie odległość to miałbym problem z powstrzymaniem się, żeby nie wziąć od ręki Pewnie że są też tacy, co przeginają w drugą stronę. A średnia jest... średnia ;-)

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów