w wolnym rynku fajne jest to, że można iść tam gdzie taniej.![]()
co do cen to sprawa sprzedającego i kupującego ale co do osób sprzedających tutaj - oczywiście nie odnosi się to do wszystkich ale kupiłem od gościa obiektyw który ogłosił się tutaj i z tego powodu nie zachowałem należytej ostrożności i gość wcisnął mi uszkodzony obiektyw - dłuższa historia ale dopiero jak dostałem obiektyw do ręki i gość twierdził że on wysłał sprawny obiektyw sprawdziłem że zamieścił tu 3 posty wszystkie o sprzedarzy więc zalecam ostrożność pod tym kątem bo ograniczanie zamieszczania ogłoszeń o sprzedarzy chyba nie miało by żadnego sensu.
Ech... ja myślę że wystarczyłoby kilka emotikonów w pierwszym poście i nie byłoby awantury ;-) Pewnie że niektórzy sprzedawcy są dość dowcipni jeśli chodzi o ceny. Śmiejmy się więcNa zdrowie
![]()
70-200 f4L za 500zl, 5D za 800zl, itd:grin:moze jeszcze wprowadzic ceny urzedowe?
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Postowanie w dziale Sprzedam powinno być płatneOferty byłyby bardziej przemyślane a kaska szłaby na utrzymanie forum. Bez tego forum stanowi darmową powierzchnię reklamową dla działalności komercyjnej.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Juz o to sie nie boj. Pilnujemy by oferty w dziale Sprzedam byly ofertami okazjonalnymi, a reklamy sklepow/sprzedawcow kierujemy zazwyczaj tu: http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=13 .
Oczywiscie nie wszystko da sie wylapac i do tego sluzy ten przycisk:
Nie, no Vitez, nie mów, że ogłoszenia Cichego czy Tomasza1972 są okazjonalne albo przez nieuwagę niewyłapane. Pojawiają się regularnie, od dawna i mają charakter jawnie komercyjny.
Akurat z obu ofert swego czasu skorzystałem, jestem bardzo zadowolony i nie chciałbym aby zniknęły, więc proszę, nie posądzaj mnie o sianie fermentu. To tylko pierwsze z brzegu przykłady, że Twoja wypowiedź nie do końca odzwierciedla rzeczywistość.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Cos mi sie wydaje ze autor watku mial ochote cos kupic i mu nie wyszlo bo cena byla za duza. Generalnie zasada mowi zeby od klientow brac tyle ile moga dac. Jezeli nie podobaja sie komus oferty na forum czy na Allegro to decyduje po prostu nogami - nie kupujac u danego sprzedawcy. Po co od razu swiete oburzenie, ze cena prawie jak w sklepie (to isc do sklepu) ?
400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux