Wręcz przeciwnie! Należę do grona użytkowników, które nigdy nie wyrażało żadnych zastrzeżeń do pracy któregokolwiek moderatora, uważam, że dobrze wywiązujecie się ze swoich obowiązków i zdaję sobie sprawę z tego, że to ciężkie i małodochodowe zajęcie.
Mój post był tylko odpowiedzią na Twoje stwierdzenie, że dział Sprzedam jest przeznaczony wyłącznie dla sprzedawców okazjonalnych i że tego pilnujecie. Prawdę powiedziawszy nie miałem pojęcia, że tak jest, bo w regulaminie podforum nie ma na ten temat wzmianki, więc to raczej Wasze wewnętrzne ustalenie. Tym bardziej nie mogę mieć o to pretensji. BTW, może jednak warto by dopisać to wewnętrzne ustalenie do regulaminu, bo póki co, to nie ma podstawy, żeby używać przycisku w takich przypadkach.
Już w pierwszym swoim poście tego wątku powiedziałem, że nie mam nic przeciwko pojawianiu się takich ofert, szczególnie, że samemu zdarza mi się z nich korzystać. Wyraziłem natomiast opinię, którą zresztą podtrzymuję, że osoby czerpiące dochody ze sprzedaży powinny finansować swoją kampanię promocyjną. Dodatkowo dzięki takiemu rozwiązaniu, każdy post sprzedawcy przed umieszczeniem byłby lepiej przemyślany, co użytkownikom takim jak Oddech zaoszczędziłoby poczucia bycia obrażanym.
Jeszcze raz proszę, nie doszukuj się na siłę ataków tam, gdzie ich nie ma. Mam zasadę pisania wprost a nie między wierszami, więc jak będę niezadowolony to nie będę nic sugerował tylko o tym jasno napiszę.
Pozdrawiam!
Mikołaj