No czasem lekko przesadzają
http://www.allegro.pl/item164665994_...n_idealny.html
No czasem lekko przesadzają
http://www.allegro.pl/item164665994_...n_idealny.html
Hehe to dopiero okazja :d Ile to jest warte?? 2kpln??
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Witam,
czy nie denerwuje was fakt, ze czasem ktos wystawia cos na sprzedaz za chora cene i nie mozna mu tego "publicznie" wypomniec ? Mysle ze osoby slabo doswiadczone i nie obeznane w temacie tylko by na tym zyskaly. Czesto widze ogoszenia o sprzedazy np. uzywanego body w cenie prawie za ktora mozna nowe kupic. Przykladow mozna mnozyc wiele.
Ostatnio chcialem kupic 85 1.8. Ceny na forum sa zabojcze, nawet u ludzi ktorzy zrzucaja te szkla z usa, uk lub hk. Ja swoje kupilem bezposrednio w uk za kwote kilkaset zl nizsza niz oferowane na forum. Czy nie warto o tym pisac. Uswiadamiac osoby "zielone". Czemu ktos ma zarabiac kosztem czyjejs niewiedzy. Mnie to irytujeKogos jeszcze ? Czemu nie dopisywac do ogloszen swoich uwag, czy linkow do tanszych ofert? Przeciez to tylko na dobre wszystkim wyjdzie. W koncu im taniej tym lepiej
Jestem modkiem na forum zwiazanym z gsm, u nas mozemy dodawac posty do czyjegos ogloszenia. Czesto dzieki temu, ktos nie kupil bubla, lub nie przeplacil. Moze i tu ta zasada ma szanse bycia...
pozdrawiam![]()
Niby racja, ale czasem posty typu "nadal aktualne", "podbiajam", "up up" denerwuja. Autor chyba nigdy nie zrozume ze cena jest przesadzona...
aBe
Jeśli ktoś jest zainteresowany sprzętem to zapewne będzie chciał zebrac o nim troche opinii (jeżeli będzie mu zależało),więc jeśli zacznie szukać to prawdopodobnie trafi i tutaj.
Na jarmarku są różne towary i różne ceny, są ucziwi i oszuści, oraz wolna wola kupującego.
na forum nikona można dodawać odpowiedzi w dziale sprzedam i nie ma z tym problemów. Czasem można sprowadzić sprzedawcę na ziemię albo wynegocjować lepszą cenę