Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: Użytkownicy mac

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac

@ jote25 Z open office jestem wyleczony. Pracowalem na nim 2008-2010 na win. Pozniej padl mi dysk, musialem zalozyc nowy i dostalem ms office. 60% plikow odt nie chcialo sie otworzyc, uciekla mi korespondencja, finanse itd.
    Przeciwko dyskom ssd nie mam nic na przeciwka, jestem nawet za, i za office 2011, albo i nizszym tez. W zadne abonamenty z wylaczeniem PS bo wychodzi taniej niz kupic jednorazowo.
    odpowiedzialem, ale to bylo zapewne do Usjwo
    Jezeli chodzi o ten problem z otwieraniem sie odt pisanych jak po chinsku to tak bylo naprawde (w ms office), dosyc pozno sie zorientowalem jak robilem porzadki. Moze te ten pakiet jakiego uzywalem byl uszkodzony, nie wiem.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 17:50

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez trumil9 Zobacz posta
    Jezeli chodzi o ten problem z otwieraniem sie odt pisanych jak po chinsku to tak bylo naprawde (w ms office), dosyc pozno sie zorientowalem jak robilem porzadki. Moze te ten pakiet jakiego uzywalem byl uszkodzony, nie wiem.
    Kowal zawinił, cygana powiesili.
    Jeśli MS Office nieprawidłowo otwierał odt utworzone w OpenOffice, to nie była to wina tego ostatniego lecz właśnie MS Office.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    usa

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kowal zawinił, cygana powiesili.
    Jeśli MS Office nieprawidłowo otwierał odt utworzone w OpenOffice, to nie była to wina tego ostatniego lecz właśnie MS Office.
    Nie chce autorytatywnie wypowiadac sie, z komputera i oprogramowania korzystam tak jak z auta, wsiadam i jade. Obie wersje ms office byly legalnie kupionymi programami. Gdy odseparowalem pliki odt , ktorych trojka nie mogla otworzyc - zgralem je na serwer, i sciagnalem z powrotem gdy mialem juz update do siodemki. Tez nie otworzyly sie prawidlowo. Nie byly tez otwierane przez pozniejsza wersje open office. Stracilem je bezpowrotnie bo gdybym mogl je otworzyc w jakikolwiek sposob, to po prostu skopiowalbym tekst i zapisal w word.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 21:29

Uprawnienia umieszczania postów