Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
Retiny są ustawione i skalibrowane poprawnie, szczególnie 13-tki. Można je podkalibrować w celu osiągnięcia nieco lepszej liniowości i neutralności, ale (szczególnie w 13-tkach) korekta będzie symboliczna.
Bezwzględnie nic nie zmieniać! Gamut rMBP nie ma nic wspólnego z AdobeRGB, ani tym czymś Generic cośtam
Jak na moje nieskalibrowane oko ten generic RGB wyglada bardziej kontrastowo ale skoro ekspert radzi nic nie zmieniac to nic nie zmieniam i zostawiam na color LCD. Dzieki.
Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
Nie potrzebujesz ani Readera ani Flasha. Preview przecież otwiera pdfy. Ja np w ogóle nie mam Readera
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
W koncu. Nie mam Flasha ani readera. Udalo mi sie takze wyinstalowac ten pieprzony AdobeAAMDetect, od ktorego zaczela sie cala lawina spamu. Wgralem bezplatna aplikacje AppCleaner i po jej uruchomieniu znalazlem pluginy w Others, wykasowalem ten AdobeAAMDetect i po restarcie juz sie nie pojawil
Bo wczytuje to w html5 zamiast we flashu, np. playery wideo.
Ja tez tego nie mialem na Macach a uzytkuje komputery z tym systemem od prawie 10 lat.
Nie udalo ci sie opisac problemu i zaczynam zalowac ze napisalem wczesniejszego posta z pomoca. Bo albo ja ciebie nie zrozumialem albo ty mnie.
Jak sie nie podoba to sprzedaj i kup cos innego - moze bedziesz zadowolony wtedy.
Nie musi kazdemu to pasowac.
Jest inne troche inaczej sie obsluguje ma pewne wady i zalety (mi pasuje).