Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: Użytkownicy mac

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Powiem szczerzee ze najbardziej by mi pasowala wersja Office 365 Home. Ze wzgledu na ilosc licencji. Mam (a w zasadzie zaraz bede mial) w domu 4 laptopy (2Win i 2Mac) i 4iPhony i iPad.
    Potrzebowalbym conajmniej 3 licencji na laptopy i o ile by to jakos rozsadnie chodzilo 2 mobilne.
    Cena 10$ (33PLN) za miesiac, platne do konca zycia . Place juz abonametn za PS CC i nie wiem czy chce jeszcze jeden, chociaz ze skypa tez sporo kozystam i place, wiec czesc kosztow by sie zredukowala.

Jak nie to pozostaje Office for Mac Home and Students 140$, ale tylko raz.

Ciezka sprawa
    Przy takiej ilosc sprzetu to tylko wielostanowiskowa, ja potrzebuje singla i raczej jednorazowo platne bo update mnie nie obchodza, pod win pracowalem na office 2003 i wystarczala, w zasadzie to potrzebuje tylko arkusz i edytor, reszta nie. Przy miesiecznym abonamencie masz chyba update za darmo. Tak jest z Adobe, przy jednorazowym kupnie uaktualnienia okolo $400. Znizke na studenta mam.
    Inna sprawa, ze Apple dalo mi muke, kupilem w dzien premiery 16 pazdziernika, za upgrade do SSD 256 doplacilem 250 a dzisiaj obojetnie co sie wezmie czy dysk 1T czy SSD256, nie ma doplaty. Sprobuje w piatek, bo wczesniej nie dam rady pojechac do sklepu i pogadac.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 08:36

Uprawnienia umieszczania postów