Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 106

Wątek: Użytkownicy mac

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac

Powiem szczerzee ze najbardziej by mi pasowala wersja Office 365 Home. Ze wzgledu na ilosc licencji. Mam (a w zasadzie zaraz bede mial) w domu 4 laptopy (2Win i 2Mac) i 4iPhony i iPad.
    Potrzebowalbym conajmniej 3 licencji na laptopy i o ile by to jakos rozsadnie chodzilo 2 mobilne.
    Cena 10$ (33PLN) za miesiac, platne do konca zycia . Place juz abonametn za PS CC i nie wiem czy chce jeszcze jeden, chociaz ze skypa tez sporo kozystam i place, wiec czesc kosztow by sie zredukowala.

Jak nie to pozostaje Office for Mac Home and Students 140$, ale tylko raz.

Ciezka sprawa

Bywalec
    Miasto
    usa

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Powiem szczerzee ze najbardziej by mi pasowala wersja Office 365 Home. Ze wzgledu na ilosc licencji. Mam (a w zasadzie zaraz bede mial) w domu 4 laptopy (2Win i 2Mac) i 4iPhony i iPad.
    Potrzebowalbym conajmniej 3 licencji na laptopy i o ile by to jakos rozsadnie chodzilo 2 mobilne.
    Cena 10$ (33PLN) za miesiac, platne do konca zycia . Place juz abonametn za PS CC i nie wiem czy chce jeszcze jeden, chociaz ze skypa tez sporo kozystam i place, wiec czesc kosztow by sie zredukowala.

Jak nie to pozostaje Office for Mac Home and Students 140$, ale tylko raz.

Ciezka sprawa
    Przy takiej ilosc sprzetu to tylko wielostanowiskowa, ja potrzebuje singla i raczej jednorazowo platne bo update mnie nie obchodza, pod win pracowalem na office 2003 i wystarczala, w zasadzie to potrzebuje tylko arkusz i edytor, reszta nie. Przy miesiecznym abonamencie masz chyba update za darmo. Tak jest z Adobe, przy jednorazowym kupnie uaktualnienia okolo $400. Znizke na studenta mam.
    Inna sprawa, ze Apple dalo mi muke, kupilem w dzien premiery 16 pazdziernika, za upgrade do SSD 256 doplacilem 250 a dzisiaj obojetnie co sie wezmie czy dysk 1T czy SSD256, nie ma doplaty. Sprobuje w piatek, bo wczesniej nie dam rady pojechac do sklepu i pogadac.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 08:36

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Jeśli używałeś Office 2003, to Open Office jest do niego bardzo podobny, może warto najpierw spróbować?

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

W retinie zmienisz tylko dysk SSD. transcend oferuje takie dyski. Nic wiecej nie zmienisz

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez trumil9 Zobacz posta
    Przy takiej ilosc sprzetu to tylko wielostanowiskowa, ja potrzebuje singla i raczej jednorazowo platne bo update mnie nie obchodza, pod win pracowalem na office 2003 i wystarczala, w zasadzie to potrzebuje tylko arkusz i edytor, reszta nie. Przy miesiecznym abonamencie masz chyba update za darmo. Tak jest z Adobe, przy jednorazowym kupnie uaktualnienia okolo $400. Znizke na studenta mam.
    Inna sprawa, ze Apple dalo mi muke, kupilem w dzien premiery 16 pazdziernika, za upgrade do SSD 256 doplacilem 250 a dzisiaj obojetnie co sie wezmie czy dysk 1T czy SSD256, nie ma doplaty. Sprobuje w piatek, bo wczesniej nie dam rady pojechac do sklepu i pogadac.
    A czemu nie Office 2011? Co takiego ma 365 ze chcesz bawic sie w abonamenty itp?
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Bywalec
    Miasto
    usa

Z open office jestem wyleczony. Pracowalem na nim 2008-2010 na win. Pozniej padl mi dysk, musialem zalozyc nowy i dostalem ms office. 60% plikow odt nie chcialo sie otworzyc, uciekla mi korespondencja, finanse itd. Przeciwko dyskom ssd nie mam nic na przeciwka, jestem nawet za, i za office 2011, albo i nizszym tez. W zadne abonamenty z wylaczeniem PS bo wychodzi taniej niz kupic jednorazowo.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Z open office jestem wyleczony. Pracowalem na nim 2008-2010 na win. Pozniej padl mi dysk, musialem zalozyc nowy i dostalem ms office. 60% plikow odt nie chcialo sie otworzyc, uciekla mi korespondencja, finanse itd.
    Jeszcze raz, bo nie zrozumiałem: 60% plików odt (utworzonych w OpenOffice) nie chciało ci się otworzyć... w czym? W MS Office?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    usa

@ jote25 Z open office jestem wyleczony. Pracowalem na nim 2008-2010 na win. Pozniej padl mi dysk, musialem zalozyc nowy i dostalem ms office. 60% plikow odt nie chcialo sie otworzyc, uciekla mi korespondencja, finanse itd.
    Przeciwko dyskom ssd nie mam nic na przeciwka, jestem nawet za, i za office 2011, albo i nizszym tez. W zadne abonamenty z wylaczeniem PS bo wychodzi taniej niz kupic jednorazowo.
    odpowiedzialem, ale to bylo zapewne do Usjwo
    Jezeli chodzi o ten problem z otwieraniem sie odt pisanych jak po chinsku to tak bylo naprawde (w ms office), dosyc pozno sie zorientowalem jak robilem porzadki. Moze te ten pakiet jakiego uzywalem byl uszkodzony, nie wiem.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 17:50

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Jezeli chodzi o ten problem z otwieraniem sie odt pisanych jak po chinsku to tak bylo naprawde (w ms office), dosyc pozno sie zorientowalem jak robilem porzadki. Moze te ten pakiet jakiego uzywalem byl uszkodzony, nie wiem.
    Kowal zawinił, cygana powiesili.
    Jeśli MS Office nieprawidłowo otwierał odt utworzone w OpenOffice, to nie była to wina tego ostatniego lecz właśnie MS Office.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    usa

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kowal zawinił, cygana powiesili.
    Jeśli MS Office nieprawidłowo otwierał odt utworzone w OpenOffice, to nie była to wina tego ostatniego lecz właśnie MS Office.
    Nie chce autorytatywnie wypowiadac sie, z komputera i oprogramowania korzystam tak jak z auta, wsiadam i jade. Obie wersje ms office byly legalnie kupionymi programami. Gdy odseparowalem pliki odt , ktorych trojka nie mogla otworzyc - zgralem je na serwer, i sciagnalem z powrotem gdy mialem juz update do siodemki. Tez nie otworzyly sie prawidlowo. Nie byly tez otwierane przez pozniejsza wersje open office. Stracilem je bezpowrotnie bo gdybym mogl je otworzyc w jakikolwiek sposob, to po prostu skopiowalbym tekst i zapisal w word.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 06-11-2014 o 21:29

Uzależniony Awatar PawelB
    Miasto
    Kraków

Bezpośrednio plików odt nie otworzysz w MSOffice. Spróbuj tego Obsługa plików ODT (OpenOffice) w Microsoft Office 2007 - CentrumXP.pl
    Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.

Moje gnioty
    Moje gnioty 2

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów