Mariusze w fotomasterze na odrzańskiej chowają się za regał jak widzą, że z żoną wchodzę ;-), kobiety to jednak potrafią się targować, lata wprawy na pchlich targach robią swoje ;-)
Mariusze w fotomasterze na odrzańskiej chowają się za regał jak widzą, że z żoną wchodzę ;-), kobiety to jednak potrafią się targować, lata wprawy na pchlich targach robią swoje ;-)
6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L
Koledzy, w drodze rewanżu powinniście iść targować się w sklepach z kosmetykami albo może z bielizną, ciekawe z jakim efektem byście wrócili![]()
Bardzo przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Skojarzyło mi się
Jest taki stary żart o informatyku.
Zona wysłała męża informatyka do sklepu, on wraca z sześcioma chlebami.
Zdziwiona żona:
- kochanie dlaczego kupiłeś 6 chlebów?
On: Przecież powiedziałaś: Kup chleb, a jak będa jajka to weź sześć.
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5
kumam punkt, ale to jest troche jak kawaly rasistowskie - nabijanie sie z czegos, co ktos ma po prostu genetycznie wbudowane, badz nie.
tez mnie mieszy niezdolnosc kobiet do poprawnego formulowania specyfikacji, ale to jednak zalatuje seksizmemto tak jak smianie sie z wyrazu twarzy kobiety, kiedy probuje porzucic samochod na ulicy (bo przeciez zaparkowaniem tego sie nie da nazwac)....
Tak! porównuj nasz kraj do US
W US myślenie jest takie:
"Idą święta, ludzie więcej kupują bo prezenty itd. więc trzeba ich zachęcić do kupna u nas. Obniżmy ceny, dodajmy coś gratis itd." czyli normalne, cywilizowane podejście.
U nas wygląda to mniej więcej tak:
"Idą święta, ludzie więcej kupują bo prezenty itd. więc trzeba ich maksymalnie orżnąć. Teraz podnieśmy ceny o 10% a po 2dniach obniżmy o 5% i wywiesimy wielki baner: "świąteczna promocja" na pewno masa jeleni się nabierze"![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Niestety ale jeszcze dlugo bedziemy zacofanym narodem na kazdej plaszczyznie.
30D+pare szkiełek
Przykre to, ale prawdziwe.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---