Podobno najlepiej ubrac sie tak, by nie wygladac lepiej niz Pan/Panna mloda
Cos w tym musi byc czytajac ten temat
Strój na ślub?
Zwiń
X
-
-
a to ja nie wiedzialem ze slub to rewia mody , myslalem ze tam idzie sie pracowac ...no comment...Komentarz
-
Łukasz, plecak w ręku, a później gdzieś na ławce jest jeszcze OK.
Odniosłem się do garniaka+plecak (na plecach) lub koszuli+plecak (na plecach).
Do koszuli i krawata samych w sobie nic nie mam wręcz przeciwnie - lubię!
Krawata na focenie nie zakładam jednak bo przeszkadza troszkę.
Zupełnie nie rewia mody. Ale moim zdaniem fotograf powinien wyglądać jakoś przyzwoicie.
Nie będziesz mi chyba wmawiał, że garnitur + plecak na plecach nie wygląda idiotycznie...Ostatnio edytowany przez AMMarshall; 27191.Komentarz
-
no to chyba nikt nie lata przez cala impreze z plecakiem na plecach
przynajmniej ja sie nie spotkalem z czyms takim.
poprostu w czyms trzeba miec sprzet i ewentualnie cos do picia czy jakies duperele.…make yourself all honey and the flies will devour you ::Komentarz
-
Nie no wyglada wyglada masz racje , jak ktos tak jak ja nie jest zmotoryzowany to dopiero problem jest jak sie spakowac/ubrac zeby miec wszystko przy sobie :/ , koszmarek czasem ,na szczescie czesto gesto jest gdzie sprzet zrzucic.no comment...Komentarz
-
A więc następnym razem zamiast garnituru biorę wytarte jeansy i podkoszulek
Grunt żeby pasowało do plecaka
Komentarz
-
nie przesadzaj wystarcza ciemniejsze spodnie , koszula , sweterek i mozna wygladac jak czlowiek , za to czuc sie swobodnie ;]no comment...Komentarz
-
mnie nie obchodzi jak kto sie ubiera ale... jak ogladam zdjecia ze slubu i widze na co trzecim goscia z kamera w wytartych dzinsach, w koszuli z krotkim rekawem, rozpietej prawie do polowy, to na miejscu mlodych nie bylbym taki wyrozumialy...Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez LISU; 25364."Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
Fotoblog (:Komentarz
-
Zwiazana... umowa. Przychodzi do pracy jak napisales. Nie widziales innych stanowisk pracy gdzie garniak jest wymagany? Zacznij sie obracac wsrod ludzi
Przeciez nie musisz i to jest w tym najlepsze - jest wybor ;-)
U mnie to nie decyduje o zleceniu ale wypada sie odpowiednio ubrac choc to co mam na sobie zalezy od tego na jaka PM trafie.Komentarz
-
właśnie dlatego, że to jedna osoba ubrana nieadekwatnie do okoliczności, więc od razu zwraca na siebie uwagę i wprowadza dysonans... nikt nie mówi o noszeniu fraków, garniturów od armaniego itp. ale odrobinę szacunku dla młodych i ich gości...
pomijam już fakt, że w czasie składania życzeń ustawił się dokładnie pomiędzy panna młodą a młodym i na każdym zdjęciu ze składania życzeń będzie taki oto obrazek:
pan młody, kamerzysta, panna młoda...Komentarz
Komentarz