Strój na ślub?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Zamieszczone przez mieszko_1vp
    To ja bym wtedy przyszedł na czarno-w oficerkach,bryczesach i marynarce z trupimi główkami na kołnierzu...hehe...
    Ależ świetny żarcik, normalnie aż brzuch mnie boli od śmiechu. Specjalnie robisz z siebie idiotę czy to naturalny talent?

Wracając do tematu, ja zawsze na czarno, uważam że im mniej się rzucam w oczy tym lepiej. Nie znoszę garniturów, koszul, krawatów i tego całego badziewia, ale kupiłem sobie całkiem wygodny lniany garnitur, do tego czarna podkoszulka, i czarne, niby sportowe buty.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• sebcio80
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2655

tylko co w nowych bardzo jasnych kościołach, które są całe białe? czarny się tam rzuca w oczy ;-)
      Moje wątki na forum: sport | fashion
      | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

Garnitur lniany to fajna sprawa ale niestety się deko gniecie. Pod marynarkę czarna koszulka, najlepiej taka, która przynosi szczęście. Swoją z wiadomych względów noszę na lewą stronę. 8)

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• pank
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 1502

Zamieszczone przez sebcio80
          tylko co w nowych bardzo jasnych kościołach, które są całe białe? czarny się tam rzuca w oczy ;-)
          Nie, jak 3/4 gości płci mniej pięknej też jest w czarnych, bądź bardzo ciemnych garniakach.
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Zamieszczone przez Sergiusz
          Garnitur lniany to fajna sprawa ale niestety się deko gniecie
          Też tak myślałem ale się okazało że ten się specjalnie nie gniecie, len jest dość luźno spleciony i gruby. Fajna koszulka.
          Ostatnio edytowany przez pank; 15979. Powód: Automerged Doublepost
          Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Sergiusz
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2708

Garnitur jest wyjątkowo niepraktyczny podczas robienia zdjęć a do tego marynarka jest mało kompatybilna z plecakiem i torbą fotograficzną więc i tak zostaje w bagażniku. Do tego wystaje spod kurtki i wygląda to jak przez okno. Preferuję bojówki i kurtkę wojskową. Zawsze w kieszeni mam kawałek sznurka i trochę plastra bo podczas robienia zdjęć wszystko może się przydać i powinno być pod ręką. Tak mi zostało z analogowych czasów kiedy to w lewej kieszeni miałem filmy nienaświetlone a w prawej naświetlone. A przed kościołem utylizuję wszystkie klucze i drobne monety aby poruszając się za bardzo nie dzwonić.
            Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• piotrusb
              Bywalec
              • 2007
              • 127

Ja mam tak: marynarka sportowa z kapturem, do tego jeansy i brązowe, sportowe buty (takie trochę trampki) to tego jasnoniebieska koszulka z krótkim rękawem (elegancka, nie t-shirt). Od biedy, albo jak mi się nie chce czyścić butów z poprzedniego zestawu to wtedy strój od garnituru, marynarka też ujdzie chociaż wtedy raczej jej unikam.

Marzę o lnianych, czarnych spodniach i identycznej marynarce, ale jak na razie muszę sobie radzić z tym co mam - dla jednego ślubu w tym roku kupować kolejnego stroju nie będę
              www.piotrusb.fotolog.pl
              www.piotrbednarek.pl
              Edytor.net

Komentarz

• AMMarshall
                Uzależniony
                • 2009
                • 671

Zamieszczone przez himi
                Wszystko eleganckie jak widzę - to elegancko
                Podkreśliłem _eleganckie_ żeby odciąć od dżinów, bo typowym gajerem ten komplet nie jest.

Elegancki jest.
                Ostatnio edytowany przez AMMarshall; 27191.
                Adam Marczak Marshall
                Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Komentarz

• himi
                  Zablokowany
                  • 2006
                  • 2638

Mam nadzieję, że wyczułeś ton żartuPozdrawiam.

Komentarz

• himi
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 2638

Z życia wzięte - ostatnia sobota. Zajeżdżam na miejsce zlecenia, sympatyczna wieś dolnośląska. Wita mnie ojciec weselny. Mam na sobie strój służbowy wzmiankowany wyżej, a zatem czarne szruksy ( w cieniu było 30 stopni jasna koszula z długim. Ojciec weselny na mój widok: a pan fotograf to się NA PEWNO przebierał będzie....
                    Nie przebrałem się, a po godzinie z ojcem weselnym byliśmy w doskonałej komitywie mimo wyczuwalnego braku akceptacji dla braku garniaka i krawata.

Komentarz

• vengo
                      Coś już napisał
                      • 2008
                      • 88

Ostatnie wesele:
                      cały ubrany na czarno(ciemne kolory)-jak zawsze, tj.spodnie od garniaka,koszula z długim rękawem, pasek,czarne skarpetki i buty skórzane;

Panna Młoda do mnie:
                      " a co pan taki cały na czarno?"

Ja do niej :
                      " tak jest lepiej,bo księża patrzą jak na swojego.."

Komentarz

• fyrste
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 177

to ja z trochę innej strony.
                        W sobotę przed mną wychodził z kościoła fotograf - full garniak + na plecach jakiś plecak foto z dużą ilością dyndających sznurków. Powiem szczerze, że tak patrząc z boku to wyglądało to dość dziwnie i raczej mało elegancko. Myślę, że jakby się ubrał ciut bardziej na luzie to wyszło by mu to tylko na dobre...
                        Canon 855D + 8-200mm f4

Komentarz

• AMMarshall
                          Uzależniony
                          • 2009
                          • 671

...garniak + plecak, a nawet sama koszula + plecak to jest totalne dno.
                          Świadczy o całkowitym bezguściu pana fotografa...
                          Adam Marczak Marshall

Komentarz

• MM-architekci
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2227

Zamieszczone przez AMMarshall
                            ...garniak + plecak, a nawet sama koszula + plecak to jest totalne dno.
                            Świadczy o całkowitym bezguściu pana fotografa...
                            to byl zart oczywiscie ?
                            no comment...

Komentarz

• diZaster
                              Dopiero zaczyna
                              • 2008
                              • 24

lol, ja zazwyczaj w bialej koszuli, czarnych spodniach /materialowych czasem jeansowatych/ i w czarnym krawacie, zawsze z plecakiem a do tego takie ala skate'owe czarne i wygodne buty.

jestem calkowicie bez gustu, ale wygodniej mi czasem zrobic jakis tam kadr niz w garniturze i z torba foto.
                              …make yourself all honey and the flies will devour you ::

Komentarz

• AMMarshall
                                Uzależniony
                                • 2009
                                • 671

Zamieszczone przez MM-architekci
                                to byl zart oczywiscie ?
                                No coś Ty, w ogóle...

Zamieszczone przez diZaster
                                lol, ja zazwyczaj w bialej koszuli, czarnych spodniach /materialowych czasem jeansowatych/ i w czarnym krawacie, zawsze z plecakiem a do tego takie ala skate'owe czarne i wygodne buty.

jestem calkowicie bez gustu, ale wygodniej mi czasem zrobic jakis tam kadr niz w garniturze i z torba foto.
                                Dizaster, jeszcze przebijasz!! Koszula, krawat, plecak...

OK ale to tylko dla mnie jest bezguście, innym włącznie z Wami Koledzy może się to podobać...
                                Adam Marczak Marshall

Komentarz

Pracuję...