Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zaczynam powoli wariować. Mam 500D, grip, 18-55mm, 50mm i przejrzałem masę aukcji z różnymi torbami. Nie wiem co wybrać, a szukam czegoś względnie dobrego do 130 złotych. Sęk w tym, że torba którą kupiłem wraz z aparatem jest przejściowa bo w sklepie nie było większych, a nie chciałem trzymać puszki ciągle na statywie.

Jaka jest szansa znalezienia czegoś większego niż seryjna torba canona? Daje ją na przykład ponieważ aktualnie mam torbę o takich samych wymiarach.
    coś tam jest

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ndrozdowski Zobacz posta
    Zaczynam powoli wariować. Mam 500D, grip, 18-55mm, 50mm i przejrzałem masę aukcji z różnymi torbami. Nie wiem co wybrać, a szukam czegoś względnie dobrego do 130 złotych. Sęk w tym, że torba którą kupiłem wraz z aparatem jest przejściowa bo w sklepie nie było większych, a nie chciałem trzymać puszki ciągle na statywie.

Jaka jest szansa znalezienia czegoś większego niż seryjna torba canona? Daje ją na przykład ponieważ aktualnie mam torbę o takich samych wymiarach.
    Idz na całość. Nie oszczędzaj na torbie, bo w przyszłości to się zemści.
    Przemyśl różne modele Domke, lub Kata. Na torbach nie warto oszczędzać, a za jakość trzeba zapłacić. imho dobra torba, czy plecak to inwestycja na lata.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Początki nałogu Awatar WiatruMistrz
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mam takie pytanie, zakupiłem sobie plecak tamran aero 85 i jego zapach mnie wkurza na maxa jest jakiś taki "plastikowy" za chwile cały sprzęt mi tak będzie pachnieć ... jak się pozbyć takiego niechcianego zapachu nowości ????
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tamrac - literówka
    Ostatnio edytowane przez WiatruMistrz ; 12-12-2010 o 00:32 Powód: Automerged Doublepost
    Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
    Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
    http://rafalfoto.y0.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WiatruMistrz Zobacz posta
    Mam takie pytanie, zakupiłem sobie plecak tamran aero 85 i jego zapach mnie wkurza na maxa jest jakiś taki "plastikowy" za chwile cały sprzęt mi tak będzie pachnieć ... jak się pozbyć takiego niechcianego zapachu nowości ????
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tamrac - literówka
    ozonowanie świetnie usuwa zapachy. poszukaj kogoś kto ozonuje ubrania/buty/samochody.
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    ozonowanie świetnie usuwa zapachy. poszukaj kogoś kto ozonuje ubrania/buty/samochody.
    Ale czy nie przypadkiem same ozonowanie ma swój zapach podobny do "ryby"? Mam taką maszynkę do ozonowania (oczyszczania) powietrza, i właśnie ma taki delikatny zapach daje ale wyczuwalny tylko przy tej maszynie.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów