Sprawdź sobie cenyangole robia takie rzeczy: http://www.billingham.co.uk/acatalog...ra_Bags_1.html![]()
Sprawdź sobie cenyangole robia takie rzeczy: http://www.billingham.co.uk/acatalog...ra_Bags_1.html![]()
EOS + L i kupa gratów ...
Miałem kiedyś okazje porówniać Domke 3x z Mekko 3x wizualnie wyglądaja podobnie w Mekko jest insert w Domke nie ma.W Mekko jakość użytego materiału,wykonanie ,szycie daleko odbiega od ideału i perwowzoru jakim jest torba Domke.
Wolałbym kupić używke Domke ( ta torba się nigdy nie starzeje ) niż nówke Mekko.
Jakość materiału w obu torbach wcale nie tak bardzo odbiega od siebie, Miałem okazje widzieć te torby w trakcie używania ( o dziwo obie z insertem ). Używka zawsze będzie nieco przyciuchrana, a nówka też się przybrudzi, ale jak będziesz dbał, to się nie zniszczy tak szybko. Głownym czynnikiem decyzyjnym jest jednak cena 500 :sad:/ 200zł :razz:
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Generalnie MEKKO jest cięższa, ale mnie to nie przeszkadza. Wygląd nie powinien przyciągać uwagi - to istotna zaleta. Ja torby nie kupuje dla lansu, tylko do noszenia gratówJedynie co bym zmienił to mocowanie tej odpinanej rączki do noszenia - wolałbym wszytą na stałe.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Jak czytam o tym zachwycającym lansie plecaków, toreb to od razu mam skojarzenie - bardzo dobry cel dla potencjalnych złodzieji. A później smutek po utraconym sprzęcie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Złodziei![]()
Ostatnio edytowane przez koraf ; 22-02-2011 o 11:28 Powód: Automerged Doublepost
Cześć,
Szukam stosunkowo małego plecaka, który zmieści statyw (48cm po złożeniu) i aparat (ważne, aby miał dedykowane przegrody (pomieszczenia) dla aparatu i dodatkowego obiektywu).
Z góry dzięki.
Helo
najlepiej określ się co posiadasz chodzi o sprzęt, czyli puszka, szkła, bowiem wielkości są różne, a wtedy łatwiej doradzić.
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem