wiem, ale jak mi się coś urwie, porwie, zepsuje, to dostaję nową![]()
wiem, ale jak mi się coś urwie, porwie, zepsuje, to dostaję nową![]()
mam pytanie odnośnie plecaka benro b 200, co sadzicie o mocowaniu statywu z boku, czy to jest wygodne rozwiązanie na rower?
może macie jakieś lepsze propozycje? najlepiej tańsze i takiej jakości jak wyżej wymieniony :P
mój statyw to velbon sherpa 600 ważący jakieś 3 kilo, więc chyba powinienem poszukać czegoś innego, tylko czego?:/ nie mam gdzie pooglądać i pomacać, bo olsztyn to zabita dziura. ten benro na prawdę jest świetny i gdyby nie to mocowanie to bym się chwili nie zastanawiał. doradźcie coś podobnego z innym mocowaniem statywu i kwocie nie przekraczającej 3 setek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://allegro.pl/prof-plecak-fotogr...539816526.html
może ktoś ma coś takiego, wygląda podobnie, mocowanie na środku, tylko ciekaw jestem jak z jakością
Ostatnio edytowane przez krystian123 ; 07-04-2011 o 21:41 Powód: Automerged Doublepost
Witam, potrzebuję porady. Przebrnąłem przez cały wątek torbowo plecakowy i zdecydowany jestem na Tamrac, tylko nie wiem czy 8 czy 12. To musi się zmieścić:
C40d z gripem + 17-85 + 50 + 85 + 28 + 135 + dwie lampy minolta 5400hs + dwa wyzwalacze radiowe + dodatkowe body ( na razie olek IS3000 a potem coś z cyfry ).
Mam HAMA 210 ale ta torba doprowadziła mnie do szewskiej pasji i zmienia właściciela właśnie. Jak myślicie 8 czy 12?
Ja też się już skłaniałem ku tamracowi 12, podczas gdy już w trzecim sklepie foto (nie media markt), gdy mówię o tamracu 12 i hamie defenderze 220 zdecydowanie doradzają mi Hamę. Powód? Solidność wykonania i obszerność głównej komory.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Mam defa 210, jak dla mnie torba sama w sobie jest OK, ale rozmieszczenie gratów w środku to porażka, pomyśl sobie że masz torbę wysokości około 40cm i wkładasz tam szkiełko 50/1.8, aby go wyjąc musisz rękę po łokieć wsadzić, a co na nim dasz? Tamrac jest w środku lepiej pomyślany. Druga sprawa to materiał Hamy jest bardzo podatny na zaciąganie nitek, mam dwa koty w domu i wiem co mówię.