Strona 305 z 357 PierwszyPierwszy ... 205255295303304305306307315355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 041 do 3 050 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Jak dla mnie rozwiązanie średnio wygodne. Kilka razy próbowałem wyjmować zawartość plecaka korzystając z tego "patentu", jednakże w końcu dałem sobie spokój. Dla mnie ta "funkcjonalność" jest raczej ciekawostką niż praktycznym udogodnieniem.
    a dla mnie po prostu odwrotnie - mówimy tu o turystyce - tak jak napisałem, nie kładę wszystkiego w błoto czy tym podobne i nadal mam szybki dostęp do gratów. bo najpraktyczniej to wyjmuje się jednak z torby. ale kto co woli - ja jestem bardzo zadowolony i korzystam z "patentu".
    .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    .
    aha... no i mówimy o "patencie", który jest bardzo praktyczny w przypadku gdy dostęp do gratów jest od pleców, bo w innym przypadku to faktycznie mało przydatne. poza tym patent podobny do tego z jednoramiennej serii SlingShot.
    .
    Ostatnio edytowane przez fotopawkas ; 10-12-2010 o 14:45 Powód: Automerged Doublepost
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec
    Miasto
    Luborzyca/k.Krakowa

Domyślnie

A co powiecie o NANEU PRO SAHARA 217F ? Czy zmiesći mi się do niej to wszystko co wymieniłem trochę wyżej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Montano Zobacz posta
    A co powiecie o NANEU PRO SAHARA 217F ? Czy zmiesći mi się do niej to wszystko co wymieniłem trochę wyżej?
    dobry wujek google pokazał mi coś TAKIEGO - wygląda obiecująco, jeśli masz takie oczekiwania.
    .

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zaczynam powoli wariować. Mam 500D, grip, 18-55mm, 50mm i przejrzałem masę aukcji z różnymi torbami. Nie wiem co wybrać, a szukam czegoś względnie dobrego do 130 złotych. Sęk w tym, że torba którą kupiłem wraz z aparatem jest przejściowa bo w sklepie nie było większych, a nie chciałem trzymać puszki ciągle na statywie.

Jaka jest szansa znalezienia czegoś większego niż seryjna torba canona? Daje ją na przykład ponieważ aktualnie mam torbę o takich samych wymiarach.
    coś tam jest

Domyślnie

o której torbie Canona mówisz? Gadget Bag 10EG - ta nie jest chyba taka mała.

może TO

ja mam Lowepro Nova 180AW, gdzie pakuję puszke z gripem, 17-55, 85mm i lampę. w sumie 2-3 szkieł griped body i lampę. do tego zapas kart i baterii w kieszeń przednią.
    .

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Grajewo

Domyślnie

Witam mam pytanie do posiadaczy torby hama defender , do spakowania c50d obiektywy c70-200- c17-40 -c50-lampa c430ex trochę innych gratów w przyszłości c100 macro może c28-70 czy pomieszczę to w 210 czy 220. Mile widziane zdjęcia .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

ja w 220 mieszczę w zasadzie wszystko co mam w stopce. a na pewno nie są to jeszcze granice możliwości...

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ndrozdowski Zobacz posta
    Zaczynam powoli wariować. Mam 500D, grip, 18-55mm, 50mm i przejrzałem masę aukcji z różnymi torbami. Nie wiem co wybrać, a szukam czegoś względnie dobrego do 130 złotych. Sęk w tym, że torba którą kupiłem wraz z aparatem jest przejściowa bo w sklepie nie było większych, a nie chciałem trzymać puszki ciągle na statywie.

Jaka jest szansa znalezienia czegoś większego niż seryjna torba canona? Daje ją na przykład ponieważ aktualnie mam torbę o takich samych wymiarach.
    Idz na całość. Nie oszczędzaj na torbie, bo w przyszłości to się zemści.
    Przemyśl różne modele Domke, lub Kata. Na torbach nie warto oszczędzać, a za jakość trzeba zapłacić. imho dobra torba, czy plecak to inwestycja na lata.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Początki nałogu Awatar WiatruMistrz
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mam takie pytanie, zakupiłem sobie plecak tamran aero 85 i jego zapach mnie wkurza na maxa jest jakiś taki "plastikowy" za chwile cały sprzęt mi tak będzie pachnieć ... jak się pozbyć takiego niechcianego zapachu nowości ????
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tamrac - literówka
    Ostatnio edytowane przez WiatruMistrz ; 12-12-2010 o 00:32 Powód: Automerged Doublepost
    Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
    Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
    http://rafalfoto.y0.pl

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

a ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na miejską torbę na korpus z 2 zoomy i stałkę najchętniej z Lowepro z uwagi na gwarancję

Strona 305 z 357 PierwszyPierwszy ... 205255295303304305306307315355 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów