Strona 382 z 608 PierwszyPierwszy ... 282332372380381382383384392432482 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 811 do 3 820 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Tak a propos targetów:
    Za Wodą pojawiają się pierwsze głosy, mówiące, że linia 1D/1Ds powinna być w sprzedaży for CPS members only
    Wiesz, za oceanem wierzą nawet w atak Marsjan więc może podchodźmy do tego z właściwym dystansem .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

W ogóle co by to "prosom" szkodziło? Że nie mieliby komu odsprzedaż zajechanych puszek?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

wpis uzytkownikow do CPS-a oznacza dla Canona zapewnienie krotkiego terminu napraw i/lub darmowe wypozyczenie sprzetu na czas naprawy. gdzie w normalnej firmie takie wypozyczenie kosztuje nawet 30~50 EUR za co ktorys powazniejszy lens (np. http://kamera-express.nl/Verhuur.aspx?v=1).
    a to sa koszta, bo trzeba liczyc dodatkowe roboczogodziny dla pracownikow z jednej strony, i zamrozone egzemplarze i koszt obslugi (roboczogodziny) i magazynowania.

jesli to ograniczenie bedzie typu: 1-ki dla jakichkolwiek CPS-owcow (od Silver, a na to trzeba miec raptem jakies tam dwie puszki xxD/xD i 3 przyzwoite sloiki) to ono jest wzglednie niebolesne. 1D/1Ds to sprzet dla pro, a tacy nie biora sie z naglej decyzji, ze zaczna foty robic, tylko juz sprzed na miare CPS-a czesto maja

tylko przy takim kroku musieliby zalozyc jakis CPS na Europe Wschodnia.
    www albo tez flickr

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ale ja nie czaję, nie można od razu jedynki sobie kupić, tylko trzeba mieć 2 puchy "w domu"? I może jeszcze jest tak, że jak się już kupi jedynkę i broń Boże sprzeda xxD/xD, to jedynkę zabierają

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Rozumiem, że w kraju, w którym można mieć w domowym garażu najnowocześniejszy czołg z prywatną baterią rakiet, nie można mieć aparatu fotograficznego z wyższej półki cenowej? Chyba za dużo Orwella...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Rozumiem, że w kraju, w którym można mieć w domowym garażu najnowocześniejszy czołg z prywatną baterią rakiet, nie można mieć aparatu fotograficznego z wyższej półki cenowej? Chyba za dużo Orwella...
    Chłopaki, przestańcie. To głosy zawodowców od lat siedzących w branży, których podgryzają utalentowani "bez własnej marki/nazwiska" rzemieślnicy.
    Na mundialu cztery lata temu Nikona spotkać "przy reklamach" było prawie niemożliwe. W RPA D3s rządzi a D3X tylko pilnuje by nam maluczkim Canon nie wcisnął mrożonki z poprzedniej dekady.
    Ameryka (bo o niej pisałem), to "wolne" i bogate społeczeństwo i każdy, kto ma $8k może sobie kupić samochód albo aparat
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Nie wiem gietrzy skąd bierzesz informacje o D3s w RPA, ale ja oglądałem ~90% meczy i zboczenia robiło swoje, że człowiek patrzył na aparat, a nie na piłkę. Zdecydowanie na mundialu to rządzi Canon. Proporcje jakieś 20 do 1. Wiem co oczy widziały, czytanie postękiwania jakiegoś fana Nikona nic nie pomoże. Zresztą, do czego D3s na mundialu? Problemów ze światłem tam nie ma.

Za to możesz mi powiedzieć jak długo po wejściu 24LII trwał problem z normalnym zamówieniem tego szkła Pół roku?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    W RPA D3s rządzi a D3X tylko pilnuje by nam maluczkim Canon nie wcisnął mrożonki z poprzedniej dekady.
    Ciekawe, bo czytam opinie na zagranicznych forach, że o dziwo jest praktycznie jak dawniej i na wielu meczach był las białasów ale pewnie ludzie źle patrzyli :wink:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

to juz bylo .. tyle ze w wersji analogowej i nazywalo sie Olympus IS .. i sprzedawalo sie tragicznie ludzie woleli kupowac lustrzanki lub kompakty, a nie takie all-in-one

Strona 382 z 608 PierwszyPierwszy ... 282332372380381382383384392432482 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów