Hehe, musze prznać, ze w wieku 37 lat jestem naiwny jak 7-latek...
Hehe, musze prznać, ze w wieku 37 lat jestem naiwny jak 7-latek...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
nic ciekawego się nie wydazy po za spotkaniem z Canonem
jest wiele rzeczy do przedstawiena:
- firmware do 5D MkII
- 1Ds MkIv
- 24-70 IS
alepo za tym mniejszych ciekawostek w stylu będącego pod znakiem zapytania pod kątem istnienia 60D, czy tez odwiecznie oczykiwanego nastepcy poniekąd dobrego szkła 35 1.4po 100-400
![]()
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Ja tylko powiem - a nie mówiłemChcecie jakiś obiektyw - módlcie się żeby nie pojawił się na rumorsach
![]()
i nadal cisza...
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Jak to cisza?
Londyn, Wielka Brytania, 24 lutego 2010 r. – Firma Canon przedstawiła dziś nowy aparat ze słynnej serii lustrzanek cyfrowych EOS 1 — model EOS 1Ds (Simba) IV, który definiuje na nowo rodzinę lustrzanek cyfrowych firmy Canon przeznaczoną dla najbardziej wymagających profesjonalistów. Szczególny nacisk położono na ergonomię (uchwyt został całkowicie przeprojektowany, zwiększono też rozmiary przycisków sterujących) Dzięki nowoopracowanej, 44-megapikselowej matrycy CMOS połączonej z zaawansowanym procesorem obrazu DIGIC V i możliwością kręcenia filmów na taśmie filmowej 35 mm, entuzjaści fotografii mogą być jeszcze bardziej kreatywni. W nowy modelu zastosowano rewolucyjny wizjer oraz nowość w serii profesjonalnej - lampę błyskową. Wraz z aparatem zaprezentowano nowy obiektyw 35/1.2 L.
http://img690.imageshack.us/img690/858/1dsiv.jpg
dobre!
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Umieszczam to tu, bo nie wiadomo (mi) o który obóz chodzi a na forum Hazana, to ten wątek cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Ztcp tylko Canon i Sony mają sterowanie ekranem w kompaktach; wygląda na rasowy przeciek z działu marketingu.
Zamieszczone przez 43rumors
W razie będzie potrzebne jakieś tłumaczenie tekstów żółtków, to mam kumpelę, która 3 lata się uczy japońskiego.