Strona 332 z 608 PierwszyPierwszy ... 232282322330331332333334342382432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 311 do 3 320 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Hehe, musze prznać, ze w wieku 37 lat jestem naiwny jak 7-latek...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

nic ciekawego się nie wydazy po za spotkaniem z Canonem

jest wiele rzeczy do przedstawiena:
    - firmware do 5D MkII
    - 1Ds MkIv
    - 24-70 IS

alepo za tym mniejszych ciekawostek w stylu będącego pod znakiem zapytania pod kątem istnienia 60D, czy tez odwiecznie oczykiwanego nastepcy poniekąd dobrego szkła 35 1.4 po 100-400
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Ja tylko powiem - a nie mówiłem Chcecie jakiś obiektyw - módlcie się żeby nie pojawił się na rumorsach
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

i nadal cisza...
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    i nadal cisza...
    Jak to cisza?

Londyn, Wielka Brytania, 24 lutego 2010 r. – Firma Canon przedstawiła dziś nowy aparat ze słynnej serii lustrzanek cyfrowych EOS 1 — model EOS 1Ds (Simba) IV, który definiuje na nowo rodzinę lustrzanek cyfrowych firmy Canon przeznaczoną dla najbardziej wymagających profesjonalistów. Szczególny nacisk położono na ergonomię (uchwyt został całkowicie przeprojektowany, zwiększono też rozmiary przycisków sterujących) Dzięki nowoopracowanej, 44-megapikselowej matrycy CMOS połączonej z zaawansowanym procesorem obrazu DIGIC V i możliwością kręcenia filmów na taśmie filmowej 35 mm, entuzjaści fotografii mogą być jeszcze bardziej kreatywni. W nowy modelu zastosowano rewolucyjny wizjer oraz nowość w serii profesjonalnej - lampę błyskową. Wraz z aparatem zaprezentowano nowy obiektyw 35/1.2 L.

http://img690.imageshack.us/img690/858/1dsiv.jpg

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Jak to cisza?

Londyn, Wielka Brytania, 24 lutego 2010 r. – Firma Canon przedstawiła dziś nowy aparat ze słynnej serii lustrzanek cyfrowych EOS 1 — model EOS 1Ds (Simba) IV, który definiuje na nowo rodzinę lustrzanek cyfrowych firmy Canon przeznaczoną dla najbardziej wymagających profesjonalistów. Szczególny nacisk położono na ergonomię (uchwyt został całkowicie przeprojektowany, zwiększono też rozmiary przycisków sterujących) Dzięki nowoopracowanej, 44-megapikselowej matrycy CMOS połączonej z zaawansowanym procesorem obrazu DIGIC V i możliwością kręcenia filmów na taśmie filmowej 35 mm, entuzjaści fotografii mogą być jeszcze bardziej kreatywni. W nowy modelu zastosowano rewolucyjny wizjer oraz nowość w serii profesjonalnej - lampę błyskową. Wraz z aparatem zaprezentowano nowy obiektyw 35/1.2 L.

http://img690.imageshack.us/img690/858/1dsiv.jpg
    Dzięki! Tego potrzebowałem z rana
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

dobre!
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Umieszczam to tu, bo nie wiadomo (mi ) o który obóz chodzi a na forum Hazana, to ten wątek cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Ztcp tylko Canon i Sony mają sterowanie ekranem w kompaktach; wygląda na rasowy przeciek z działu marketingu.

Cytat Zamieszczone przez 43rumors
    Last weekend I´ve been in Santa Ana, California to visit my cousin who is an enthousiastic professional photographer. In Portola Park we saw a japanese guy taking pictures with a very small digital cam with exchangeable lenses. It looked a little bit like the Panasonic GF1 but it was smaller, had no logo on the body and the body was covered with a tape. The guy continuously touched the display – as to change settings or the like.
    After observing him for a while we went to ask him what kind of cam he was using, but when asked he smiled and seemed to be a little bit embarrassed. Then he quit the scene. Do you know anything about an EVIL with touchscreen?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Umieszczam to tu, bo nie wiadomo (mi ) o który obóz chodzi a na forum Hazana, to ten wątek cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Ztcp tylko Canon i Sony mają sterowanie ekranem w kompaktach; wygląda na rasowy przeciek z działu marketingu.
    Canon ostatnio to nawet patentował
    EOS - conditio sine Kwanon...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

W razie będzie potrzebne jakieś tłumaczenie tekstów żółtków, to mam kumpelę, która 3 lata się uczy japońskiego.

Strona 332 z 608 PierwszyPierwszy ... 232282322330331332333334342382432 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów