Strona 585 z 1000 PierwszyPierwszy ... 85485535575583584585586587595635685 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 841 do 5 850 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    A to ciekawa. Niby czemu? Masz jakieś mocne argumenty? Chętnie wysłucham!
    A to temu że z fotoksiążek nie wypadną odklejone zdjęcia, to raz, dwa, nie pogną i nie podrą się przekładki z kalki, trzy, nie pomientolą się rogi, cztery, fotoksiążka z okładką foto wygląda bosko, pięć, młodym którzy pierwszy raz widzą coś takiego gały wychodzą na wierzch że tak można, wystarczy? Trwalej i ładniej po prostu.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A to temu że z fotoksiążek nie wypadną odklejone zdjęcia, to raz, dwa, nie pogną i nie podrą się przekładki z kalki, trzy, nie pomientolą się rogi, cztery, fotoksiążka z okładką foto wygląda bosko, pięć, młodym którzy pierwszy raz widzą coś takiego gały wychodzą na wierzch że tak można, wystarczy? Trwalej i ładniej po prostu.
    Pank, spokojnie, zauważ że są klienci którzy po prostu lubią albumy tradycyjne.
    przyznasz, że ładny album ma klimat ?

lepiej byś napisał gdzie robisz swoje fotoksiążki - jeśli nie tajemnica.....

ja się przymierzam do labpolska.pl

pytanie do wszystkich cwaniaczków: czy te standardowe 10 rozkładówek to nie za mało czy OK ?

Zablokowany

Domyślnie

wystarczy? Trwalej i ładniej po prostu.
    ale trudniej się później rodzinę wycina-a tak wystarczy zdjęcie zastąpić innym

Coś już napisał
    Miasto
    Kielce/Katowice

Domyślnie

Eee, subiektywna ocena. Idę o zakład, że pokaże Ci byle jaką foto-książkę i świetne odbitki i klient wybierze to drugie. Więc dla mnie takie porównanie to lipa.

OK, to ja odpowiem: okładkę też da się pognieść i podrzeć strony w foto-książce, da się również pomiętolić rogi, dobry album w świetnej oprawie wygląda "bosko", młodym którzy widzą odbitkę na kapitalnym papierze gały wychodzą. Na foto-książkę też da się wylać herbatę.

Widziałeś foto-książkę z 1945 roku? Bo ja odbitki z 1945 roku widziałem i mają się całkiem dobrze!

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Pank, spokojnie, zauważ że są klienci którzy po prostu lubią albumy tradycyjne.
    przyznasz, że ładny album ma klimat ?

lepiej byś napisał gdzie robisz swoje fotoksiążki - jeśli nie tajemnica.....

ja się przymierzam do labpolska.pl

pytanie do wszystkich cwaniaczków: czy te standardowe 10 rozkładówek to nie za mało czy OK ?
    Nie, nie przyznam. Tradycyjne albumy trącą tandetą lub jak kto woli myszką. Nawet najpiękniejszy skórzany album na papierze ręcznie czerpanym będzie się prezentował gorzej niż fotoksiążka z równie wysokiej półki. Ale to oczywiście moje zdanie.
    Świetne książki tobi nasz forumowy kolega Marek Królik - www.labpolska.pl
    bardzo dobre ale dużo droższe jest najlepszefoto.pl i digitalalbum.pl

10 rozkładówek mi nie wystarcza, mieszczę się w 14 ale wszystko to kwestia ilości i wielkości zdjęć które chcesz zmieścić.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Eee, subiektywna ocena. Idę o zakład, że pokaże Ci byle jaką foto-książkę i świetne odbitki i klient wybierze to drugie. Więc dla mnie takie porównanie to lipa.
    A czego oczekiwałeś, audiotele? Oczywiście że subiektywna ocena. Zakład chętnie przyjmę, jestem spokojny o wynik.

OK, to ja odpowiem: okładkę też da się pognieść i podrzeć strony w foto-książce, da się również pomiętolić rogi, dobry album w świetnej oprawie wygląda "bosko", młodym którzy widzą odbitkę na kapitalnym papierze gały wychodzą. Na foto-książkę też da się wylać herbatę.
    Okładka jest dość sztywna, karty dużo sztywniejsze niż w albumie i do tego rogi są zaokrąglone więc prawdopodobieństwo pomięcia i porwania dużo mniejsze. Jeżeli chodzi o odbitkę na kapitalnym papierze to akurat bardzo nie trafiłeś bo dobre fotoksiążki całe są odbitkami na kapitalnym papierze, ja robię tylko na kodaku endura jedwabistym, to są po prostu wielkie odbitki przycięte i sklejone.

Widziałeś foto-książkę z 1945 roku? Bo ja odbitki z 1945 roku widziałem i mają się całkiem dobrze!
    Nie ale cyfrowej lustrzanki z 45 roku też nie widziałem. Z tym że, jak już wspomniałem, fotoksiążka to są wielkie odbitki.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 22-04-2010 o 00:00 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Nie, nie przyznam. Tradycyjne albumy trącą tandetą lub jak kto woli myszką. Nawet najpiękniejszy skórzany album na papierze ręcznie czerpanym będzie się prezentował gorzej niż fotoksiążka z równie wysokiej półki. Ale to oczywiście moje zdanie.
    Świetne książki tobi nasz forumowy kolega Marek Królik - www.labpolska.pl
    bardzo dobre ale dużo droższe jest najlepszefoto.pl i digitalalbum.pl

10 rozkładówek mi nie wystarcza, mieszczę się w 14 ale wszystko to kwestia ilości i wielkości zdjęć które chcesz zmieścić.
    być może masz rację, pewnie często klienci po prostu nie znają fotoksiążek - są nieświadomi.
    myślę że wypada pokazać i fotoksiążkę i album potencjalnemu Klientowi.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja w ogóle nie mam w ofercie tradycyjnych albumów, albo odbitki w pudełku i niech młodzi sami wybiorą sobie album który im się podoba albo trzymają zdjęcia w tymże pudełku, albo, za dopłatą, fotoksiążka, w 80% przypadków klienci wolą dopłacić.

Domyślnie

Ja w ogóle nie mam w ofercie tradycyjnych albumów, albo odbitki w pudełku i niech młodzi sami wybiorą sobie album który im się podoba albo trzymają zdjęcia w tymże pudełku, albo, za dopłatą, fotoksiążka, w 80% przypadków klienci wolą dopłacić.
    ten kodak endura jedwabisty jest w labpolska.pl ? bo na stronie nie ma info.

pozwalasz klientom wybrać zdjęcia do fotoksiążki czy sam wybierasz ?

pytanie do wszystkich (i do Panka też, hehe):
    dając foty na płycie DVD dajecie ludziom pewne ujęcia w kilku wariantach (bw czy podkręcone kolorki na przykład) ? czy raczej każde ujęcie na DVD jest "pojedyncze" czyli niektóre foty są TYLKO np. w Black and White

???

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sam robię selekcję i nie mam żadnych wariantów, tak jak widzę tak obrabiam i oddaję.

Domyślnie

Sam robię selekcję i nie mam żadnych wariantów, tak jak widzę tak obrabiam i oddaję.
    i nie stękają czasem że chcieliby "to zdjęcie jak tak się ładnie przytulają" raczej w kolorze niż w bw ?

Strona 585 z 1000 PierwszyPierwszy ... 85485535575583584585586587595635685 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów