mi drugi aparat raz uratował d*pęinaczej musiałbym robić foty komórką hehe albo schować się, aby wstydu nie robić
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
Backup to podstawa, w każdej dziedzinienie wyobrażam pójścia na ślub z jednym body.
No dobra, szarpne sie na nowe mk II i tak nie mam zamiaru brac mniej niz 3,5k za sesje wiec sie zwroci wczesniej czy pozniejNo i oczywiscie 24 1.4 II
powodzenia ...![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
co do apartu to dobrze wiem jaki kupic, chodzi raczej o to ze mi jako kobiecie jest sie trudno zdecydowac, chce dobrze wybrac. Aby wybor byl bez kompromisow musialbym kupic 1Ds mk III ale nawet i tu bylby do jakiego stopnia kompromis biorac pod uwage brak iso 6400.
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 18-03-2010 o 21:31
sprowadzacie watek do poziomu do ktorego sprowadzany byc nie powinien i prosze o przystopowanie.
Ostatnio edytowane przez pank ; 18-03-2010 o 21:33 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący