Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Do Nowarta pisałeś? Mi sprzedał najtańsze 85L II na dzikim zachodzie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Czy tylko mi się wydaje, że masz problem z identyfikacją własnej płci? Piszesz jak facet, uparcie twierdzisz jednak, że jesteś kobietą. Za tą ostatnią tezą przemawia Twój brak zdecydowania, samozaparcie i braki w wiedzy technicznej, jednak przeczy jej rodzaj męski, w którym piszesz wyrażając siebie.
Co do stawek i poziomu optymizmu, to już Ci inni gratulowali, więc nie będę się powtarzał.
Jarek
A kiedy i czym zrobiłaś/łeś to coś na wysokim poziomie?
Czyli jeszcze nie zrobiłaś, ale już wiesz za ile będziesz robić? W sumie to nadaje się do wątku "fotografia ślubna - jak zacząć" ale czym zamierzasz przekonać pary do siebie?
będzie drugim foto z Tobąoczywiście jak się na coś zdecyduje
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971