Strona 555 z 1000 PierwszyPierwszy ... 55455505545553554555556557565605655 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 541 do 5 550 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brosna Zobacz posta
    co do apartu to dobrze wiem jaki kupic, chodzi raczej o to ze mi jako kobiecie jest sie trudno zdecydowac, chce dobrze wybrac. Aby wybor byl bez kompromisow musialbym kupic 1Ds mk III ale nawet i tu bylby do jakiego stopnia kompromis biorac pod uwage brak iso 6400.
    Czyli zastanawiasz się nad używanym 5D I, szarpniesz się jednak na 5D II, a Dsa nie bierzesz bo? Za ciężki?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Tak przy okazji, kto napisał "powodzenia hihihi"?
    z mlodej piersi mi sie wyrwalo

rozeslalem dzis maile z prosba o oferty na sprzet i juz sie nie moge doczekac nowych zabawek

Miasto
    wawa

Domyślnie

Do Nowarta pisałeś? Mi sprzedał najtańsze 85L II na dzikim zachodzie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brosna Zobacz posta
    co do apartu to dobrze wiem jaki kupic, chodzi raczej o to ze mi jako kobiecie jest sie trudno zdecydowac, chce dobrze wybrac. Aby wybor byl bez kompromisow musialbym kupic 1Ds mk III ale nawet i tu bylby do jakiego stopnia kompromis biorac pod uwage brak iso 6400.
    Czy tylko mi się wydaje, że masz problem z identyfikacją własnej płci? Piszesz jak facet, uparcie twierdzisz jednak, że jesteś kobietą. Za tą ostatnią tezą przemawia Twój brak zdecydowania, samozaparcie i braki w wiedzy technicznej, jednak przeczy jej rodzaj męski, w którym piszesz wyrażając siebie.

Co do stawek i poziomu optymizmu, to już Ci inni gratulowali, więc nie będę się powtarzał.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    3.5k , to musisz juz byc na rynku slubnym troche ?
    A czy to ma cos wspolnego? Jesli oferuje cos na wyskim poziomie? Poza tym ja sie szanuje

Miasto
    wawa

Domyślnie

A kiedy i czym zrobiłaś/łeś to coś na wysokim poziomie?

Zablokowany

Domyślnie

Piotrusiu Ty zobaczysz pierwszy, nie martw sie.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Czyli jeszcze nie zrobiłaś, ale już wiesz za ile będziesz robić? W sumie to nadaje się do wątku "fotografia ślubna - jak zacząć" ale czym zamierzasz przekonać pary do siebie?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Rysowała panoramę Warszawy na tarasie widokowym PKiN.

Brosna kup sobie zestaw jakiego jeszcze nikt nie zaproponował w tym temacie:
    5DMKII
    17-35/2.8
    35/1.4
    50/1.2
    80/1.2

Domyślnie

będzie drugim foto z Tobą oczywiście jak się na coś zdecyduje
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Strona 555 z 1000 PierwszyPierwszy ... 55455505545553554555556557565605655 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów