Strona 90 z 228 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 891 do 900 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

i dlatego bedziesz sie teraz go czepial ? w temacie ktory nie o tym jest , od tak po prostu , tym jednym zdjeciem chcesz ukazac jak sie nie powinno robic....

swietne podejscie

a to ze z FFŚ trafila sie osoba jaka sie trafila to coz , zdjec nie widzialem nie bede ocenial , para mloda decyduje w tym wypadku
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    i dlatego bedziesz sie teraz go czepial ?
    Nie czepiam się Panka, tylko podalem przyklad w wypowiedzi, która była NA TEMAT. Czytanie ze zrozumieniem, polecam.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 27-02-2010 o 15:11
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Zdjęcie jest brzydkie i zabawne jednocześnie, czyli kiczowate. Stopa wielka jak Big Foot. Panna młoda wygląda przy niej, jak porzucona, szmaciana zabawka. Jedyne co w nim fajnego, to efektowna obróbka. Ale jest w nim również pewna prawda o fotografii ślubnej. Wystarczy efekciarstwo, by się młodym podobało. Podejrzewam, że Twoja klientka była tym zdjęciem zachwycona. Więc, jak sie zastanowić nad tym głębiej, to moze mgtan powinien robic własnie takie zdjęcia.
    Kto Ty jesteś? Pokazałeś człowiekowi przykład, przy okazji kompletnie nie rozumiejąc sensu tego zdjęcia, i kazałeś tak nie robić, więc pytam kto zacz? Gdyby napisał to jakiś fotograf z udokumentowanym dorobkiem, można by było chociaż polemizować, ale nie wydaje Ci się że będąc jakimś nickiem mówienie komuś co ma robić a czego nie jest lekko nie ten teges? Czepnij się całusków na tle fontanny, kolorowych bukietów na czarno białym zdjęciu czy zdejmowania podwiązek zębami, to są ewidentne przykłady jak nie należy robić zdjęć, bo twierdzenie że coś jest złe tylko dla tego że Ci się nie podoba zalatuje lekko niczym nie uzasadnioną megalomanią.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie czepiam się Panka, tylko podalem przyklad w wypowiedzi, która była NA TEMAT. Czytanie ze zrozumieniem, polecam.
    nie pisalem ze panka sie czepiasz , tylko jakiegos jednego zdjecia , nie wazne czyje ono jest , wiec rowniez polecam czytanie ze zrozumieniem bo podzielam zdania panka akurata
    no comment...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

na zyczenie autora komentowanego zdjecia ostatnie posty przeniesione z http://canon-board.info/showthread.php?t=46885

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dzięki. Dodam dla ułatwienia że chodzi o to zdjęcie:
    http://www.piotrknap.com/images/IMG_5751git.jpg
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zdjęcie, jak sama jego nazwa wskazuje, jest git. I takie ma być. Młodzieżowe, niesztampowe. Panna młoda mająca na sobie takie obuwie nie musi być sfotografowana standardowo. Wręcz nie powinna

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Kto Ty jesteś? Pokazałeś człowiekowi przykład, przy okazji kompletnie nie rozumiejąc sensu tego zdjęcia, i kazałeś tak nie robić, więc pytam kto zacz? Gdyby napisał to jakiś fotograf z udokumentowanym dorobkiem, można by było chociaż polemizować, ale nie wydaje Ci się że będąc jakimś nickiem mówienie komuś co ma robić a czego nie jest lekko nie ten teges? Czepnij się całusków na tle fontanny, kolorowych bukietów na czarno białym zdjęciu czy zdejmowania podwiązek zębami, to są ewidentne przykłady jak nie należy robić zdjęć, bo twierdzenie że coś jest złe tylko dla tego że Ci się nie podoba zalatuje lekko niczym nie uzasadnioną megalomanią.
    Wybacz, że uraziłem Twoją dumę.
    Błędnie podejrzewałem, że KTOŚ taki jak Ty nie przejmie się zdaniem takiego NIKT, jak ja. Dlatego pozwoliłem sobie wskazać Twoje zdjęcie, które nadal uważam za kiczowate. A link podałem tylko do tego zdjęcia, żeby nie sugerować mojej opinii co do całej galerii, w której są świetne zdjęcia również.
    Podałem uzasadnienie, dlaczego uważam zdjęcie za kiczowate, wbrew temu co twierdzisz, że "twierdzenie że coś jest złe tylko dla tego że Ci się nie podoba zalatuje lekko".
    Nie chcąc wzbudzać następnych wybuchów neurotyzmu, obiecuję obchodzić szerokim łukiem Twoją twórczość. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 27-02-2010 o 20:33
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Stary, uważaj sobie co tam masz ochotę, nie o to chodzi. Chodzi o to że pokazałeś zdjęcie, nie oczywistego koszmarka tylko coś co może być dyskusyjne i napisałeś "tak nie rób" więc ja pytam się czy nie uważasz że to trochę przegięcie pałki doradzać komuś drogę, powiedzmy artystyczną, kiedy samemu nie specjalnie ma się w tej dziedzinie doświadczenie? Na jakiej podstawie twierdzisz że ktoś robiący tego typu zdjęcia nie poradzi sobie w ślubnej fotografii się pytam, bo chyba nie na podstawie własnego doświadczenia? Nie ważne czyje to zdjęcie jest, chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że wtrącając się w czyjś styl i wyrażając kategoryczne sądy dobrze by jednak było mieć na ten temat jakiekolwiek pojęcie. To zdjęcie pojawiło się wcześniej w mojej galerii, gdybyś tutaj napisać co o nim sądzisz mógłbym najwyżej się z Tobą nie zgodzić.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Na jakiej podstawie twierdzisz że ktoś robiący tego typu zdjęcia nie poradzi sobie w ślubnej fotografii się pytam, bo chyba nie na podstawie własnego doświadczenia?
    Pank, snujesz domysły, których nie ma w mojej wypowiedzi. Czytasz nie dość, że znacznie więcej niż napisałem, to nawet więcej niż sam pomyślałem. Do tego widzę, że doskonale mnie znasz.
    Jesteś nie tylko utalentowanym fotografem, ale jak widać równiez jasnowidzenia. Zazdroszczę, kończąc.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 90 z 228 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów