Strona 89 z 228 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A co do oczu to też się zgodzę. I jeszcze za wysokie czoło

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Michale, a Tobie czoło gdzie się zaczyna gdy wiatr wieje w twarz? czasem widuję takich, którym zaczyna się na karku, ale są trochę starsi

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie jest powiedziane, że wiatr musi wiać aż tak mocno

Dobra, koniec tych żartów. Ja już się na serio nie odzywam, póki nie będzie nowej foty.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    ostatnie zdjęcia panka, z okiem czy bez, z ręką czy z dwiema, podobaja mi się okrutnie... ale wiadomo, ja to się nie znam więc podobać się mogą "specjalisci" są innego zdania, widzę
    dziwne rzeczy piszesz - jesli stwierdzenie ze nie pasuje mi ta dlon jest 'czepialstwem specjalisty', to Twoj pochlebny post jest 'wazeliniarstwem i tworzeniem TWA' ..

wypadalo by przyjac do wiadomosci, ze nie wszyscy maja taki sam gust.

a to ze Sergiusz urzadzil sobie jakas kurcjate i jedzie kazde zdjecie panka .. moze pank odbil mu dziewczyne w podstawowce, albo jeszcze inne swinstwo zrobil i to co teraz obserwujemy to czysta zemsta... bo na pewno nie konstruktywna krytyka

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie przesadzaj. Są wyjątki. Nieliczne ale są. Pank by pewnie znalazł linki prędzej niż ja do tego wątku, że z mojej strony nie jest to krucjata czy jakieś wyjątkowe uprzedzenie. Pank chciałby być zawodowcem i wydaje mi się, że oczkuje bardziej konstruktywnej krytyki. Często nawiązuje do malarstwa. Jeśli możesz to poczytaj wypowiedzi Salvadore Dali odnośnie twórczości współczesnych mu malarzy i innych artystów. Naprawdę polecam : http://www.taniaksiazka.pl/dziennik-...-p-173083.html
    Moja krucjata przy treści tej książki to pikuś.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    dziwne rzeczy piszesz - jesli stwierdzenie ze nie pasuje mi ta dlon jest 'czepialstwem specjalisty', to Twoj pochlebny post jest 'wazeliniarstwem i tworzeniem TWA' ..

wypadalo by przyjac do wiadomosci, ze nie wszyscy maja taki sam gust.

a to ze Sergiusz urzadzil sobie jakas kurcjate i jedzie kazde zdjecie panka .. moze pank odbil mu dziewczyne w podstawowce, albo jeszcze inne swinstwo zrobil i to co teraz obserwujemy to czysta zemsta... bo na pewno nie konstruktywna krytyka
    nie rozumiem dlaczego nie mozna przeczytać tego co napisane w sposób jaki zostało napisane...dlaczego należy się doszukiwać drugiego dna i ataku na siebie. Jeśli napisałem, że nie jestem specjalista od portretów studyjnych to tak własnie jest i są tutaj ludzie, którzy się lepiej znają na tego typu fotografii. Ja piszę z pozycji przeciętnego oglądacza, który sie nie zna na studyjnych niuansach. I nie tworzę zadnego towarzystwa bo nie wypowiadam się na temat zdjęć panka na tyle często zeby mozna mnie było o coś takiego posądzać. Zresztą to co napisałem nie świadczy chyba o wazeliniarstwie, to nie był hymn pochwalny.

Jeśli uwagi do zdjęcia panka wynikają z różnicy gustów to nie należałoby ich chyba nazywać błędami. Dlatego własnie nie piszę o błędach, ale o tym co mnie, oglądacza z określonym gustem, nie pasuje.

Co do Sergiusza... hmmm... moze nie lubi "faworytów"? Z definicji... Taki ma charakter i albo się tym człowiek przejmuje i uważa, że na każdy jego post MUSI odpisać, albo robi dalej to co robi i się nie przejmuje i czuje sie lepiej Micles czepia się dupereli byle tylko się przyczepić, Sergiusz tworzy teorie na własny użytek byle tylko czegoś nie pochwalić... tak już mają niektórzy, ale wolę to niż pianie z zachwytu bo jesli na dziesięć uwag, jedna jest słuszna to zawsze wniesie więcej niż padanie przed każdym zdjęciem "na pysk"

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale się rozpisaliście. Fakt, konstruktywna krytyka mile widziana, "nie podoba mi się bo mi się nie podoba" też ale po co dorabiać do tego ideolo?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

( dyskusja dotyczy zdjecia http://www.piotrknap.com/images/IMG_5751git.jpg )

Nie kradnę transferu, nie hotlinkuję. Podaje link do zdjecia na Twoim serwerze, bez owijania w bawełnę. Jeśli uważasz to za niestosowne, to przepraszam. Nie rozumiem dlaczego mam je wrzucac na imageshack, skoro sam je udostępniasz oficjalnie.

Zdjęcie jest brzydkie i zabawne jednocześnie, czyli kiczowate. Stopa wielka jak Big Foot. Panna młoda wygląda przy niej, jak porzucona, szmaciana zabawka. Jedyne co w nim fajnego, to efektowna obróbka. Ale jest w nim również pewna prawda o fotografii ślubnej. Wystarczy efekciarstwo, by się młodym podobało. Podejrzewam, że Twoja klientka była tym zdjęciem zachwycona. Więc, jak sie zastanowić nad tym głębiej, to moze mgtan powinien robic własnie takie zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 27-02-2010 o 13:57
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

widziałem u Pank-a fajniejsze zdjęcia w galerii
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ja też Jest tam bardzo duzo świetnych zdjeć, ale to jedno mi się bardzo nie podoba.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 89 z 228 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów