Strona 8 z 18 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 176

Wątek: Nowości Pentaxa.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to akurat jest proste... kupia sobie jeszcze jedna torebke pod kolor aparatu.
    A co, jeśli z dnia na dzień kolor stanie się demode?
    ale jak sam pojdziesz do sklepu, bo potrzebujesz "slingshota" na miasto, oprocz zwyklego plecaka, to na bank uslyszysz: "ale przeciez juz masz torbe/plecak"...
    Pozostaje odpowiedzieć: "- W tym odcieniu jeszcze nie!"...
    EOS - conditio sine Kwanon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    A co, jeśli z dnia na dzień kolor stanie się demode?
    no to kolor mojego korpusu tez moze sie stac demode i jak nietrudno sie domyslic, enmode bedzie "tak przypadkiem" korpus nowszy i drozszy

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Pozostaje odpowiedzieć: "- W tym odcieniu jeszcze nie!"...
    wiesz... moja slubna, jak zapewne wiele malzonek, w bezkrytycznosci (a mozna nawet powiedziec: bezczelnosci) potrafi przebic nawet mnie. najbardziej rozbawia mnie pretensjami, ze nie mozna sie bylo do mnie dodzwonic, w sytuacji kiedy od 2001 roku jej samej nie zdarzylo sie ani razu odebrac telefon za 1 razem (mimo odczekania przeze mnie 10 dzwonkow) a przypadkow "bo mialam telefon gleboko w torebce i nie slyszalam" to juz w tym miesiacu sie na palcach dwoch rak nie zliczy

taktownie milcze w takich sytuacjach ze spuszczona glowa - prawda prawdą, ale zyc tez jakos trzeba... :-D
    www albo tez flickr

Domyślnie

śmiejcie sie, a doczekamy sie czasow ze za czarny bedzie trzeba doplacac... jak w samochodach

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

wiesz... moja slubna, jak zapewne wiele malzonek, w bezkrytycznosci (a mozna nawet powiedziec: bezczelnosci) potrafi przebic nawet mnie. najbardziej rozbawia mnie pretensjami, ze nie mozna sie bylo do mnie dodzwonic, w sytuacji kiedy od 2001 roku jej samej nie zdarzylo sie ani razu odebrac telefon za 1 razem (mimo odczekania przeze mnie 10 dzwonkow) a przypadkow "bo mialam telefon gleboko w torebce i nie slyszalam" to juz w tym miesiacu sie na palcach dwoch rak nie zliczy

taktownie milcze w takich sytuacjach ze spuszczona glowa - prawda prawdą, ale zyc tez jakos trzeba... :-D
    Dziwnie znajoma ta historia .

Moja by chciała granatowy albo niebieski 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Śmiejcie się, ale to naprawdę fajna sprawa. Korpusy typu xxxD, czy ogółem, entry-level kupowane są jako droższe kompakty, albo back'up.
    A taki czerwony, brązowy czy brązowy złamany z zielonym wyglądają fajnie na puszce.
    Moim zdaniem jest to nie ten kierunek. Zamiast zaproponować jakieś obiektywy EL poz kitami oni proponują kolorowe puszki. Ratują się jak mogą, ale same kolorowe puszki to mało. Chociaż dobrze, że są jak chwyci to inni producenci wejdą w kolory w ramach EL i kompaktów.
    Ostatnio edytowane przez psl ; 20-02-2010 o 08:53

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Moim zdaniem jest to nie ten kierunek. Zamiast zaproponować jakieś obiektywy EL poz kitami oni proponują kolorowe puszki. Ratują się jak mogą, ale same kolorowe puszki to mało. Chociaż dobrze, że są jak chwyci to inni producenci wejdą w kolory w ramach EL i kompaktów.
    Kiedy ja nie mówię o szkłach, a o puchach. A konkretniej, że fajnie jakby Canon i inni takie coś podłapali.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Kiedy ja nie mówię o szkłach, a o puchach. A konkretniej, że fajnie jakby Canon i inni takie coś podłapali.
    Ja wiem czy tak fajnie? Jak by było, to by było i tyle. Potrafię wymienić wiele fajniejszych rzeczy jakie bym chciał widzieć u canona.

Domyślnie

nie uważam, żeby to było fajne, jak by canon to podłapał. Zdarzyło by się na przykład, że możesz super tanio kupić jakiegoś canon'a XD XXD XXXD ale byłby on różowy, a Ty uprawiasz street foto. I co wtedy? Pominąłem już fakt, że czułbym się nieco niekomfortowo z różowym aparatem.

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Opa_Apo Zobacz posta
    nie uważam, żeby to było fajne, jak by canon to podłapał. Zdarzyło by się na przykład, że możesz super tanio kupić jakiegoś canon'a XD XXD XXXD ale byłby on różowy, a Ty uprawiasz street foto. I co wtedy? Pominąłem już fakt, że czułbym się nieco niekomfortowo z różowym aparatem.
    O gustach i kolorach się nie dyskutuje.
    Jak mawia mój ojciec:
    - Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba.
    Jesteś pewien, że różowe body od Canona nie znalazłoby nabywców?
    Ja bym się nie zakładał...
    pozdrawiam, vidocq

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Opa_Apo Zobacz posta
    Tak, z chęcią kupiłbym kanarkowożółtego 1Ds. Do tego podpiął przez adapter Nikonowe 14-24 i patrzył na reakcję ludzi z czerwonymi paskami obok dekielków.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Ja wiem czy tak fajnie? Jak by było, to by było i tyle. Potrafię wymienić wiele fajniejszych rzeczy jakie bym chciał widzieć u canona.
    To co można by jeszcze wrzucić do takiego 550D?
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 21-02-2010 o 01:13 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Strona 8 z 18 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów