Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 176

Wątek: Nowości Pentaxa.

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    To co można by jeszcze wrzucić do takiego 550D?
    Żeby się długo nie zastanawiać...auto ISO jak u konkurencji.
    Takie z możliwością wyboru maksymalnej czułości i najdłuższego czasu naświetlania żeby dopasować go do ogniskowej obiektywu.
    No i żeby działało w trybie Manual bo przydatności takiego rozwiązania akurat Canon nie potrafi pojąć
    Ostatnio edytowane przez vidocq ; 21-02-2010 o 01:49
    pozdrawiam, vidocq

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Będzie wreszcie i wersja dla chłopców: http://photorumors.com/2010/02/21/pe...-goes-limited/
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

Piękny... wygląda jak stare lustrzanki sprzed 30 lat w tym malowaniu.
    A jeszcze ze srebrnym obiektywem - miodzio!
    To dziwne że chcą wyprodukować zaledwie 1000 szt. - pomysł znacznie sensowniejszy niż rózowe body.
    Ostatnio edytowane przez il Dottore ; 24-02-2010 o 21:42
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    To dziwne że chcą wyprodukować zaledwie 1000 szt. - pomysł znacznie sensowniejszy niż rózowe body.
    Oj tu się bardzo mylisz. Te kolorki mogą bardzo ruszać sprzedaż szczególnie u młodszych kupujących .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Wieeeeeeeeeem... pora umierać!
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Wieeeeeeeeeem... pora umierać!
    No cóż mnie się też bardziej podoba ten srebrny niż różowy ale takie czasy Panie :-D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Rozwiązaniem problemu sezonowości kolorów byłoby wprowadzenie wymiennych obudów. Mogła Nokia to niby dlaczego Pentax by nie mógł ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Rozwiązaniem problemu sezonowości kolorów byłoby wprowadzenie wymiennych obudów. Mogła Nokia to niby dlaczego Pentax by nie mógł ;-)
    To był niezły bajer 10 lat temu. Dzisiaj już mało kto bawi się w wymienne obudowy. Wystarczy przejść się na dowolny rynek/targ. Kiedyś 50% asortymentu poza warzywami to były wymienne obudowy do telefonów. Jakoś nie widzę tego, że polskie rynki/targi nagle są zasypane trzeszczącymi wymiennymi obudowami do pentaxa Made in Pawłosiów z wizerunkiem Spiderman'a.
    Ostatnio edytowane przez psl ; 25-02-2010 o 09:12 Powód: Automerged Doublepost

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To oczywiście tylko żart, lustrzanka to jednak trochę bardziej skomplikowany przyrząd od telefonu komórkowego. Zmiana całej obudowy w warunkach domowych nie wchodzi w grę, musiałyby to być nakładane "skórki", które nie pozostałyby bez wpływu na gabaryty i masę aparatu.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Te uszczelnione można by farbować jak pisanki
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów