Strona 79 z 228 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Coś już napisał Awatar amphotos

Domyślnie

Najbardziej mnie rozwala ta ekipa komentatorów zdjęć, najintensywniej tych wszystkich gniotów którzy przeglądnęli tysiące zdjęć, przeczytali setki artykułów, przestudiowali wszystko, a tak na prawdę to piszą pierdoły i są pixelowymi trollam . Pozdro Micles, Gunia i inne attentionwho... Nie kompromitujcie się..
    Ostatnio edytowane przez amphotos ; 13-02-2010 o 14:40

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yarson Zobacz posta
    fajne bliki :-)
    Bliki. Smutne.

@amphotos - są dwa główne walory zdjęcia : dobre technicznie i dobre zawartością. Jak udaje się uzyskać oba walory na raz, to jest dobre zdjęcie. Tutaj oba walory kuleją, "chcą, ale nie mogą".

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    @amphotos - są dwa główne walory zdjęcia : dobre technicznie i dobre zawartością. Jak udaje się uzyskać oba walory na raz, to jest dobre zdjęcie. Tutaj oba walory kuleją, "chcą, ale nie mogą".
    Micles, ja wiem że to co za chwilę zrobię to czystej wody buractwo, gówniarstwo i samo zło, nie powinienem, nigdy jeszcze nie pozwoliłem sobie na taki komentarz i zawsze tępiłem ludzi piszących podobne, ale jak tak czytam Twoje mądre wywody, przed oczami widzę przysypane samochody sfotografowane przez Ciebie średnim formatem i bardzo śmiać mi się chce.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No to się śmiej, chwała ci za to! To, że robię słabe zdjęcia, nie upoważnia cię do robienia lepszych (tak, lepszych), ale nadal słabych zdjęć.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie zrozumiałeś, ale spoko.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Głupi jestem, wybacz. A jak masz coś jeszcze do samochodów, to zapraszam do mojego wątku. Tutaj dyskutujemy o twoich zdjęciach, o twojej ku.ie na głowie panny młodej, o twoim płaskim świetle i innych niedołężnościach.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Micles, nie napinaj się, co myślę o Twoich samochodach napisałem tam gdzie trzeba. Przyjmij tylko do wiadomości że mentorski ton Twoich komentarzy bywa zabawny, zwłaszcza że łatwo go skonfrontować z Twoimi zdjęciami. Nie piszę tego dla tego żeby Ci dokopać, wręcz przeciwnie, powstrzymaj się chłopie czasem bo jest śmiesznie a nie poważnie.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mało u mnie w wątku jest zdjęć, które zrobiłem w 100% tak, jakbym chciał je zrobić.

Przyznaj sam, że za płaskie światło

Miasto
    wawa

Domyślnie

Właśnie że nie, pszepana, światło jest takie jakie miało być, jedyne co bym ew. zmienił to kąt padania.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ja pod pojęciem "płaskie światło" rozumiem "źródło światła za blisko osi obiektywu, za mało cienia". Dobrze rozumiem?

Strona 79 z 228 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów