Ja tam widzę śnieg ale widocznie się nie znam.
Ja tam widzę śnieg ale widocznie się nie znam.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Podobają mi się kolory i ostrość. Nie podoba mi się mina modelki i trochę kadr, wolałbym, żeby mocny punkt był mniej więcej między oczami![]()
To nie modelka, to autentyczna panna młoda poniewierana przeze mnie 3 godziny w śniegu i na mrozie, stąd mina która notabene sprawiła że chciałem pokazać to zdjęcie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Za płasko.
micles ma racje, chyba za mocno poswieciles a do tego ta papierowa glebia z 85-tki
Głębia papierowa jest ok.
Prawie jak tu : http://photography.dustindiaz.com/![]()
Ale przy plaskim oswietleniu takie tlo (pomimo ze piekne) wcale nie poprawia sytuacji.
No ale jakby nie było płaskiego oświetlenia, to byłoby ok ^^
I tu muszę się zgodzić, bardzo przyciąga swoją uwagę to coś, co jest niewątpliwie śniegiem, ale...
pank - kurczę, PS używasz dosyć często, ale tym razem nie bardzo.
W tym ostatnim zdjęciu te podrasowane usta są jeszcze bardziej widoczne - kilka sekund w PS i już będą wyglądały naturalniej.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
fajne bliki :-)