Jak dla mnie bomba. Dobra matryca, a i te wersje kolorystyczne, myślę, że dzisiejszy świat to kupi. Oby może C i N bardziej się postarają. Np w C450d bardzo często mi brakowało szybszej migawki a tu proszę 1/6000.
Jak dla mnie bomba. Dobra matryca, a i te wersje kolorystyczne, myślę, że dzisiejszy świat to kupi. Oby może C i N bardziej się postarają. Np w C450d bardzo często mi brakowało szybszej migawki a tu proszę 1/6000.
Magia zdjęć
eee nie ma filmow fullHD, cienki
no i co to za firma, pentax ? sprzedawca w Foto Jokerze mowil ze tylko sony, a on sie akurat zna![]()
Cena fajna (650$ za kit) ale faktem też jest, że mocno spóźniona ta "bomba". Czy to pozwoli się wygrzebać z 4% rynku - mocno wątpię. Szczególnie iż może się okazać, że ta nowość skutecznie "zje" starszego brata.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
the silence is deafening
Canon 5DII, 30D, EF 24-105 f/4 L, EF 35 f/1.4 L, EF 70-200 f/2.8 IS L, EF 85 f/1.2 L II, EF 300 f/4 IS L, 580 EX II Pentax K10D, MZ50, DA 12-24 f/4, DA 18-55, F 35-80, DA 40 f/2.8 Limited, DFA 50 f/2.8 macro, DFA 100 f/2.8 macro, AF-540FGZ, Zeiss Planar 85 f/1.4, Tamron 70-300, Exakta 80-200, Takumar-A 2x TC
bedzie jak zawsze, ochy i achy a jak przyjdzie do realnego wykładania gotówki na stół to wiekszość i tak siegnie po coś co niekoniecznie wygląda jak klocki lego . czyli chwalimy pomysłowośc Penataxa, a realnie kupujemy C/N ew. S.
i tak od lat.
Ranking kolorów:
http://www.camera-pentax.jp/k-x/#/ranking
Cały czarny dopiero na siódmym miejscu 8). Ciekawe jak by to wyglądało u nas?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak tylko, że teraz trzeba zrobić zewnętrzne lampy błyskowe w różnych kolorach, no bo jak by to wyglądało różowy aparat i czarna lampa ;-)
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Miałem kiedyś kompakt pentaxa i co do wykonania jego oraz jakości zdjęć nie moglem złego słowa powiedzieć - wszystko wykonane z metalu, praktycznie zero plastiku. Może ktoś sie orientuje - jak jest obecnie z jakością zdjeć z luster P ?
Kapitan Wagner