Jeśli nadal wierzysz w to, że mikroregulacja w korpusie jest lekiem na całe zło, to jesteś w wielkim błędzie.
Jeśli nadal wierzysz w to, że mikroregulacja w korpusie jest lekiem na całe zło, to jesteś w wielkim błędzie.
Mnie się podoba nieprzepakowana pikselami matryca, bo Canon, niestety, "musi" ładować 18mpx na jeszcze mniejszą powierzchnię.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Viracocha ; 09-09-2010 o 17:09 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
K-x był dostępny w jeszcze "ciekawszych" kolorach...
http://www.pentax.pl/galeria.php?id=23
the silence is deafening
Kapitan Wagner